CAGE 53: Saaremäe vs Nyström

27.12.2021


 


🔥 CAGE 53 KULTSA 29.1.2022 🔥

Sten Saaremäe vs Robert Nyström

 

Suomalaisten painajainen

Viron ykkösnyrkki Sten ”The Gentleman” Saaremäe palaa kahden vuoden ottelutauolta. Edellisessä kamppailussaan niukan pistetappion Eward Wallssille kärsinyt Saaremäe tuo jälleen vauhdikkaan ja aggressiivisen ottelutyylinsä suomalaisyleisön eteen. Wallssille hävityn pääottelun jälkeen Sten on liittynyt uuteen suomalaisjohtoiseen 03 Fight Teamiin, jossa he ovat tallikavereita entisen kilpakumppaninsa kanssa.

-On suuri kunnia olla samasta tallissa Wallssin kanssa! Odotan innolla, että pääsemme harjoittelemaan yhdessä ja jakamaan ideoita vapaaottelusta.

Hurjat neljä voittoa suomalaisia vastaan takonut Saaremäe nousee ensimmäistä kertaa CAGE häkkiin kotiottelijana ja vastaan asettuu suomalaisyleisön iloksi ruotsalainen Robert Nyström. Sten on otettu paikastaan nousta häkkiin kotiyleisön edustajana:

-Rakastan Suomea ja suomalaisia. Tuntuu kuin olisin adoptio suomalainen ja on suuri kunnia otella kotikehän ottelijana ruotsalaista vastaan. 

Nyström toiseen CAGE otteluunsa.

”Fat Bobby” Robert Nyström nähtiin viimeksi CAGE 50-illassa, kun hän kohtasi vauhdikkaassa kamppailussa tapahtuman toisessa pääottelussa nähtävän Markus Rytöhongan. Pistetappion jälkeen Nyström on otellut kolmesti kotimaassaan kirjaten listalleen mm. tyrmäysvoiton Hamid Sadidista viime Helmikuussa. Raastavasta mattopainistaan ja giljotiini kuristuksestaan tunnettu Nyström esitteli uusia aseitaan lyömällä vastustajansa kesken illan pääottelun ensimmäisessä erässä.

Ennakkoasetelmat

Molemmat kamppailijat omaavat todella raastavan ja vauhdikkaan, joskin erilaisen ottelutyylin. Saaremäen luottaessa enemmän iskumäärään ja kovaan tempoon, Nyström käyttää raskasta painihyökkäystä ja kuristusotteita väsyttääkseen vastustajansa. Sten Saaremäen ollessa huomattavasti monipuolisempi ja ehkä asteen verran taitavampi ottelija, Nyströmin edellisessä kamppailussaan esittelemä iskuvoima voi aiheuttaa virolaiselle mutkia matkaan, mikäli hän aliarvio vastustajansa pystyottelutaidot.

Jos Saaremäe onnistuu välttämään Nyströmin vasemman käden pommit ja estämään ruotsalaisen kaatoyritykset en usko Robertin pysyvän pystyssä täyttä aikaa. Onnistuu Nyström käyttämään omia vahvuuksiaan tai ei, yleisölle on varmasti luvassa herkkua tässä naapurimaidemme välisessä kohtaamisessa.

Katso urheilijoiden edelliset ottelut alta:


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29. tammikuuta klo 18 alkaen.

VIP- tai Katsomoliput!

 

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html