CAGE 53 Rytöhonka vs Amorim

20.12.2021


 


🔥 CAGE 53 KULTSA 29.1.2022 🔥

Markus Rytöhonka vastaa haasteeseen

Primus Fight Teamia edustava Markus ”Master Colombo” Rytöhonka tekee odotetun paluun CAGE-häkkiin Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 53-tapahtumassa lauantaina 29.1.2021. Rytöhonka on tunnettu raastavasta ja aggressiivisesta ottelutyylistään, joka on tuonut ”Master Colombolle” vakuuttavat neljä voittoa ja vain yhden tappion aiemmissa CAGE-otteluissa. Kulttuuritalon yleisölle aina vauhdikkaita otteluita tarjonnut Rytöhonka on hionut osaamistaan ja valmistautunut CAGE-paluuseensa Espoon Kehähailla suomalaisen vapaaottelupioneeri Mikko Rupposen opissa.

Rytöhongan piti kohdata Renato Amorim CAGE 52-tapahtumassa marraskuussa, mutta sairastumisen takia ottelu jäi toteutumatta. Tällä kertaa ottelu saadaan järjestettyä ja Rytöhonka on valmis kohtaamaan brasilialaisen haastajansa. 

”I want to fight against Master Colombo”

Näillä sanoilla Renato Amorimin valmentaja Fabricio Gaia tulkkasi suojattinsa kommentit CAGE 52-tapahtuman jälkeen. Brasilialainen ottelija taisteli niukan pistevoiton viime hetkellä Rytöhongan saappaisiin hypännyttä Alar Hutrovia vastaan. Taitavaa mattokamppailua ja todellista taistelijan sydäntä esitellyt Amorim saa haluamansa vastustajan ja todellisen näytönpaikan noustessaan jo toisessa CAGE-ottelussaan illan toiseen pääotteluun. 

Ennakkoasetelmat 

Renato Amorimin ottelu CAGE 52-tapahtumassa näytti, että brasilialainen on sanojensa veroinen taitava mattokamppailija ja peloton pystyottelija. Suurin heikkous Amorimin tekemisessä näkyi ottelun edetessä brasilialaisen kestävyysominaisuuksien hiipuessa merkittävästi. Vaikka Amorim syytti väsymisestä epäonnistunutta painonpudotusta, ei vastaavanlaiseen hyytymiseen ole varaa Rytöhongan armottomassa prässissä. Jos Rytöhonka ei päästä Amorimia ottelun alussa niskan päälle, vaan onnistuu pitämään ottelun temmon korkeana ja väsyttämään brasilialaisen, on ”Master Colombolla” hyvä mahdollisuus keskeytysvoittoon ja avata ovet tulevaisuudessa CAGE pääotteluun.

Katso ottelijoiden aiemmat kamppailut täältä:


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE potkaisee vuoden käyntiin Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29. tammikuuta klo 18 alkaen.

Vielä ehdit täräyttää pukin konttiin joulun tyrmäävimmät lahjat: VIP- tai Katsomoliput!

 

Tapahtumaan pääsyyn edellytetään koronapassia mikäli tapahtumapäivänä on voimassa tapahtumaan kohdistuvia rajoituksia mille vaihtoehtona on koronapassin käyttäminen. 

Vastauksia usein kysyttyihin kysymyksiin:

https://www.mmafinland.fi/ota-yhteytta/info.html