CAGE 52: Skonbäck vs Lindblad

19.11.2021

 


CAGE 52 KULTSA 27.11.2021:  

🔥 CAGE IS BACK 🔥

Helsingin kovalyöntinen Niko Skonbäck kohtaa maaotteluhengessä ruotsalaisen Andreas Lindbladin.

Kovalyöntinen helsinkiläinen

Primus Fight Teamiä edustava Niko Skonbäck nähdään uransa ensimmäisessä CAGE-ottelussa lauantaina 27.11.21 Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 52-tapahtumassa kun hän kohtaa Ruotsin Andreas Lindbladin. 28-vuotias helsinkiläinen Skonbäck on ansainnut mahdollisuuden debytoida Kulttuuritalon häkissä vauhdikkaalla ottelutyylillä, kovalla iskuvoimalla ja vakuuttavilla näytöillä käydessään ottelemassa Ruotsissa.

Skonbäck on otellut kuluvana vuonna kahteen otteeseen Ruotsissa. Ensimmäisen ottelun voitto meni Ruotsiin vaikka kotiyleisökin oli laajalti sitä mieltä, että Skonbäck olisi selkeillä näytöillä ansainnut voiton. Protestin jäljiltä Skonbäck sai uuden näytön paikan ja vauhdikkaan ottelun jäljiltä kaivoi vakuuttavan pistevoiton aikaisemmin voittamattomasta ruotsalaisesta Christian Stigenbergistä.

Ruotsalaisten revanssi

Ruotsalaisten mahdollisuus revanssiin on kaatunut nyt Andreas Lindbladin harteille. Lukkopainitaustan omaava Lindblad teki vuonna 2019 paluun vapaaotteluun useamman vuoden ottelutauon jälkeen. Miehen mukaan aika otteluiden välissä ei ole kuitenkaan mennyt hukkaan, vaan hän on hankkinut vakuuttavan 23-3 ottelusaldon lukkopainissa kehittäen matto-ottelutaitojaan.

Lindbladin mukaan valmistautuminen otteluun on mennyt hyvin.

- Olen pysynyt aktiivisena ja panostanut paljon voimaharjoitteluun tätä ottelua varten, Lindblad kertoo. 

Asiantuntijan arvio

- Ottelussa on todellista maaottelun tuntua ja Skonbäckin aiempia kamppailuita seuranneena on vaikea nähdä ottelun menevän täyttä aikaa. Jos molemmat ottelijat ovat kuitenkin pystyssä vielä kolmannen erän päätyttyä, on varmaa, että fanit saavat varmasti vastinetta rahoilleen. Tässä ottelussa tullaan varmasti näkemään vauhtia, kun Skonbäckin aggressiivisesti hyökkäävä ottelutyyli kohtaa Linbladin luovutusotearsenaalin, toteaa hiljattain oman urheilu-uransa lopettanut CAGE- ja ONE Championship-veteraani Aleksi Toivonen.

Riittävätkö Lindbladin uudet voimaominaisuudet ja lukkopainitaidot voittoon vai onko helsinkiläisen iskuvoima ja prässi liikaa selviää 27.11 CAGE-häkissä.

CAGE 52 -vapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 27.11.2021 klo 18 alkaen. Ovet klo 17, Showtime klo 18.

Historiallisessa ensimmäisessä naisten välisessä CAGE-pääottelussa Suvi ”Rockchick” Salmimies kohtaa Mafalda ”Mostrinho” Carmonan ja

toisessa pääottelussa Toni Lampinen kohtaa UFC-veteraani Rostem ”Kurdish Prime” Akmanin.

Mikäli ottelupäivänä on voimassa tapahtumaa koskevia rajoituksia, on sisäänpääsyn edellytyksenä koronapassi.