CAGE 35: Ottelukortti valmis viimeisenkin otteluparin varmistuttua

25.04.2016

 

CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuman naisottelupari on varmistunut. CAGE-sopimusottelija Suvi Salmimiehen kanssa häkkiin nousee toukokuun 13. päivä Helsingin Kulttuuritalolla Ranskan Tatou Ghania.

35-vuotiaan Ghanian ammattilaisura sisältää viisi ottelua, kolme voittoa ja kaksi tappiota. Vuonna 2014 ammattilaisuransa aloittanut Ghania otteli viimeksi kolme viikkoa sitten kärsien pistetappion Maguy Berchelille. Ranskalaisen otteluista vain yksi on edennyt tuomareiden pisteille, muiden otteluiden loppuen ensimmäisessä erässä luovutuksin tai teknisin tyrmäyksin.

- Tässä tilanteessa on oltu usein ennenkin, voisin sanoa kuten aina aiemmin. On sama mitä vastustajasta tietää, kun kaikki tarvitsee kuitenkin aina sietää, Salmimies runoilee toukokuun vastustajastaan.

Salmimies siirtyi alkuvuodesta ylempään painoluokkaan ja kertoo siirron olleen erittäin kannattava.

- Voimaa on enemmän, en ehkä lähtisi näiden meidän pientenkään miesten kanssa mittailemaan, mutta naiseksi on ihan hyvin noissa lihaksissa voimaa. Aika paljon kamppailua oli ruokavalion kanssa, että pääsi sinne pienempään painoluokkaan. On kiva, että pystyy treenaamaan todella täyspainoisesti ilman, että virta loppuu kesken. Joskus kävin koirankin kanssa lenkillä ja loppui vaan yksinkertaisesti virta eikä enää jaksanut kävellä niin mie mietin, että kenet mie nyt soitan hakemaan täältä, Salmimies naurahtaa.

Positiivisuudesta ja leppoisuudesta tunnettu Salmimies ei ota itseään tai elämää liian vakavasti ja nauttii otteluun valmistautumisprosessista.

- Ainakin kovia painieriä olen saanut alle, olen paininut tässä pidemmän aikaa, itseasiassa viime kesän lopusta saakka enemmän paininut. Paljon uusia naamoja, uusia ystäviä ja on sieltä ehkä jokunen temppukin tarttunut mukaan. Ottelustrategia on hyvin suora ja iisi, mennään flow:lla ja rytmillä, valitkaa joku hyvä biisi. Sujunu on treenit, sujunu isolla kädellä, nytkin ajelen just autolla auringonlaskuun kohti treenejä. Ei tästä elämästä voi valittaa, rakastan kaikkia. Jos olisin mies, niin kaikki treenit olisivat kauniita naisia.

Terveiset Salmimies lähettää vastustajalleen runon merkeissä.

- Terveisiä on aina ja minut tuntien ne hymyilee, mutta hymyn takana on piilossa pieni ilkiö, se vaan vähän lymyilee. Tervetuloa Suomeen ja samaan häkkiin ku mä. Se on mun koti, joten väistä sä. Ei ole tarvetta töniä voidaan hoitaa tää muutenki. Luulen et sulle tulee ikävä kotiin kuitenki. Halataan lopuks, tää on maailman parasta urheiluu, vaikka se muistuttaiski silloin tällöin tappeluu.


OSTA LIPUT








 

 

OSTA LIPUT



CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE