CAGE 34: Haloselle ja Salmimiehelle kovat vastustajat

26.01.2016


Helsingin Kulttuuritalolla 13.2.2016 oteltavassa CAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa kotiottelijoille on kiinnitetty kovat kansainväliset vastustajat. Jussi Halonen kohtaa Norjan Håkon Fossin ja Suvi Salmimies italialaisen Mara Romero Borellon.


''Tuhma'' Jussi Halonen kohtaa CAGE34 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa helmikuun 13. päivä Helsingin Kulttuuritalolla norjalaisen Håkon Fossin. 23-vuotiaalla Hardknocks Helsinkiä edustavalla Halosella on kasassa yhdeksän ammattilaisottelua, joista voitettuja on kuusi. Puolestaan 29-vuotiaalla norjalaisella ottelusaldo on neljä voittoa ja kolme tappiota. 'Tuhmis'' lempinimellä tunnettu Halonen on kolmen ottelun voittoputkessa, voitoista tuoreimmat ovat tulleet tyrmäyksellä ja kuristuksella.

- Vastustaja ei oikein herätä minkäänlaisia ajatuksia, ilmeisesti semmoinen pitkä luikero sieltä on tulossa vastaan. Voi olla, että matsi loppuu ensimmäisessä erässä tai sitten otellaan täyteen aikaan, sitkeän oloinen kaveri, joten duunia saa varmasti tehdä. Ei olla koutsien kanssa mitään ihmeempiä taktiikoita sovittu, lähdetään häkkiin katselemaan ja laitetaan tähtäin kohdalle ja laukaistaan, toteaa Halonen.

Pohjoismainen vapaaottelusivusto MMAviking.com arvotti lempinimellä ''Death'' kulkeva oslolaisen syyskuisen ottelun vuoden 2015 otteluksi Aleksi Nurmisen ja Soren Bakin kohtaamisen ohella. 29- vuotias norjalainen ottelee nyt ensimmäistä kertaa suomessa ja hyppääkin häkkiin hyvillä fiiliksillä.

- Fiilikset ovat mahtavat! Sain mukavan rusketuksen Thaimaassa ollessani. ''Sixpäcki'' on kunnossa ja olen taas valmis antamaan vastustajalle selkäsaunan, Foss lupailee.

Vastustajasta kysellessä Foss tietää tarkoin millainen kaveri on tulossa vastaan.

- Jussi on kova poika, lyhyt ja voimakas. Pieni agressiivinen Muumi. En oikeastaan odota matsilta mitään erityisempää, tarkoitus on laittaa vain kunnon show pystyyn! Taktiikoitakaan ei olla juurikaan mietitty, aion lyödä kaveria silloin kun tuntuu siltä, Foss veistelee.


Myös kouvolalaiselle naisvapaaottelutähti Suvi "Rockchick" Salmimiehelle on vastustaja tulevaan CAGE 34 tapahtumaan varmistunut. Salmimies kohtaa italialaisen Mara Romero Borellon.

Suvi Salmimies jatkoi sopimustaan Cagen kanssa ja pääseekin tositoimiin heti vuoden ensimmäisessä tapahtumassa. Salmimiehen aiemmat ottelut on käyty kärpässarjassa 56,7kg, mutta nyt hurjasta harjoittelumotivaatiostaan tunnettu Salmimies nousee kääpiösarjaan 61,2kg kohdatakseen itseään huomattavasti kokeneemman Borellon. Salmimiehen ottelusaldo pitää sisällään 3 voittoa, kaksi tappiota ja yhden ratkaisemattoman. Borellon ottelusaldo sisältää 8 voittoa ja 4 tappiota.

- Valmennustiimi on analysoinut vastustajan tarkkaan, mutta itse en ole nauhoja vielä katsellut. Mulle kelpaa kyllä otella millä tahansa osa-alueella. Mustavöinen judokahan sieltä on vastaan tulossa, joten aattelin, että lyödään siltä ainakin toinen silmä vyön väriseksi, Salmimies naurahtaa.CAGE 34 Ottelukortti 
(tilanne 26.1.2016)

-65,8 kg
Rafael Domingos (6-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Team Robert Drysdale vs. 
Rafael Macedo (7-2-0, 1nc) GBG MMA/Team East Front/Epic Fight Club  

-77,1 kg
Jussi Halonen (6-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Håkon Foss (6-3-0) Frontline Academy

-70,3 kg

Mikael Nyyssönen (8-2-0) WFC Warriors vs. TBA

-70,3 kg
Ott Tõnissaar (10-2-0) Primus Fight Team vs.
Dagir Imavov (9-1-1) GB Sport, France

-65,8 kg
Rasul Khataev (6-3-0) Hardknocks Helsinki vs.
Rafael Matias Correa (9-3-0) OCS Jiu-Jitsu, Brazil

-61,2 kg
Suvi Salmimies (3-2-1) MMA Utti/Team East Front vs. 
Mara Romero Borella (8-4-0) KBJJS

-70,3 kg

Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym vs. TBACAGE 34 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 13.2.2016.

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE