CAGE 31 Suomi-Ruotsi maaottelu: Aleksi Nurminen vs Jonathan Svensson

16.07.2015

Maailmanmestari Aleksi “Kaikkien Aikojen Paras” Nurminen saa CAGE 31-ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vastaansa ruotsalaisen Jonathan Svenssonin.

Vuoden 2014 vapaaottelun maailmanmestarin, Hyvinkään RNC Sports Clubia edustavan Nurmisen 11-ottelun voittoputki katkesi edellisessä CAGE-tapahtumassa toukokuussa tanskalaisen Soren Bakin voitettua Nurmisen tuomariäänin ottelussa jota on tituleerattu laajalti vuoden skandinaaviseksi otteluksi. Nurmisen ottelusaldo ammattilaissäännöillä käytyjen otteluiden osalta on nyt 4 voittoa ja 2 tappiota.
- Valmentajani Janne Tulirinnan pika-analyysi Svenssonista on oikeastaan kaikki mitä vastustajasta tiedän. Svensson potkii hyvin ja on enemmän päälle prässäävä “tappelija” kuin tekninen taituri. Jos en pärjää Svenssonille ilman gameplania, niin silloin en ole sillä tasolla millä haluan olla! Haluan piestä nämä kaverit huonoimmillani. Mulle ei tässä vaiheessa tärkeintä ole voitto, vaan se, että lopulta pääsen sille tasolle mihin olen koko ikäni halunnut. Silloin mua ei pysäytä mikään eikä kukaan. Jossain vaiheessa mä alan pistää näitä äijiä kasaan kuin rantatuoleja ja mä teen kaikkeni, että se alkaa seuraavassa matsissa, summaa Nurminen tutuksi tulleella röyhkeydellä.
Pancrase Gym Swedeniä edustava Svensson on kerännyt tililleen 5 voittoa ja 2 tappiota. Useat voitoista Svensson on ansainnut tyrmäyksin. Svenssonin ottelutyylille ominaista on käydä vastustajiensa iholle nopeasti ja armottomasti.
- En oo pitänyt kesälomaa, vaan treenannut koko ajan niinkuin nälkäisen leijonan kuuluu. Oon kehittynyt paljon varsinkin painissa, mutta olishan se makoisaa jos Svensson uskaltais kokeilla mun pystyottelutaitoja, Nurminen toteaa.

CAGE 31-tapahtuman pääottelussa on kevytsarjan mestaruusvyö panoksena kun Suomen vapaaotteluhistorian odotetuin revanssi mitellään Anton Kuivasen ja Eric Reynoldsin välillä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2015.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-31-lippuja/158837

CAGE 31 ottelukortti (tilanne 25.6.2015)


-70,3 kg Kevytsarjan mestaruusottelu
Eric Reynolds (hallitseva mestari) (18-9-0) The Dungeon, USA vs.
Anton Kuivanen (22-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym

-65,8 kg
Rafael Domingos (5-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Demian Maia Team vs.
Carlos Prada (5-4-0) Allstars Training Center, Sweden

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-2-0) RNC Sports Club vs.
Jonathan Svensson (5-2-0) Pancrase Gym, Sweden

-61,2 kg 
Janne Elonen-Kulmala (11-4-0) Espoon Kehähait, vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-1-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (5-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

Lisäksi yksi pian julkaistava ottelupari.

TBA = Ilmoitetaan myöhemmin

CAGE 31 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE