CAGE 31 Raskaan sarjan rymistelyä: Saku Heikkola vs Milan Markovic

04.09.2015

Saku Heikkolaa vastaan CAGE 31-tapahtumassa voittamaton itävaltalainen Milan Markovic.

Neljän ottelun voittoputkessa olevan Saku Heikkolan vastukseksi parin viikon päästä oteltavaan CAGE 31-ammattilaisvapaaottelutapahtumaan on varmistunut voittamaton itävaltalainen Milan Markovic.
 
Kevyessä raskaassa sarjassa otteleva Valkeakosken Heracleksen Heikkola on voittanut yleisön suosion ottelemalla riskejä kaihtamatta; Heikkolan ottelutyylille ominaista on hakeutua välittömästi ottelun alettua vaarallisiin ristiinlyöntitilanteisiin. High Risk, High Reward-peli on tuonut Heikkolalle neljästä edellisestä ottelusta kaksi tyrmäysvoittoa, yhden lukotusvoiton ja yhden voiton tuomariäänin.

Itävallan Wienissä Gym 23-salilla harjoitteleva Milan Markovic on ammattilaisurallaan voittamaton. Markovicin ottelusaldo koostuu kahdesta voitosta joista tuorein on tullut teknisellä tyrmäyksellä. Voimaa löytyy siis myös Markovicin lyönneistä. 
 
- Onhan se semmonen nuori, innokas ja näyttämisenhaluinen kaveri. Takakäden heijarilla pyrkii iholle ja sieltä yrittää viedä tonttiin. Ei varmaan kaverikaan ole tullut säästelemään, mutta luulenpa, että ei sitä oo oikeesti kovaa koskaan lyöty. Eiköhän ne suurimmat menohalut häviä kun alkaa tulla  vimmatusti kovaa osumaa, toteaa rauhallisen itsevarma Heikkola.

CAGE 31 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2105. Tapahtuman pääottelussa nähdään odotettu revanssi kun Anton Kuivanen haastaa hallitsevan mestarin Eric Reynoldsin kevytsarjan tittelivyöstä. Reynoldsin ja Kuivasen edellinen kohtaaminen päättyi Reynoldsin voittoon tyrmäyksellä ensimäisessä erässä ajassa 0:30.

CAGE 31 Lehdistötilaisuus järjestetään tänään Casino Helsingissä klo 16. Tilaisuudessa näytetään mm. pääotteluparin ensimmäinen ja ainoa yhteishaastattelu.
 

CAGE 31-tapahtuman pääottelussa on kevytsarjan mestaruusvyö panoksena kun Suomen vapaaotteluhistorian odotetuin revanssi mitellään Anton Kuivasen ja Eric Reynoldsin välillä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2015.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-31-lippuja/158837

CAGE 31 ottelukortti (tilanne 4.9.2015)


-70,3 kg Kevytsarjan mestaruusottelu
Eric Reynolds (hallitseva mestari) (18-9-0) The Dungeon, USA vs.
Anton Kuivanen (22-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym

-65,8 kg
Rafael Domingos (5-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Demian Maia Team vs.
Carlos Prada (5-4-0) Allstars Training Center, Sweden

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-2-0) RNC Sports Club vs.
Jonathan Svensson (5-2-0) Pancrase Gym, Sweden

-61,2 kg 
Janne Elonen-Kulmala (11-4-0) Espoon Kehähait, vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-1-1) Team East Front vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (5-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs.
Milan Markovic (2-0-0) Gym 23, Austria

-70,3 kg
Niko Myllynen (4-3-0) RNC Sports Club vs.
Ash Griffiths (4-2-0) Pancrase Gym, Sweden

TBA = Ilmoitetaan myöhemmin

CAGE 31 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE