CAGE 31: Rafael Domingosille uusi vastustaja

13.09.2015

Rafael Domingosille uusi vastustaja

CAGE:n brasilialaistähti Rafael Domingosin oli alunperin määrä kohdata Ruotsin Carlos Prada CAGE 31-vapaaottelutapahtumassa 19. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla, mutta Prada vetäytyi ottelusta viikko ennen tapahtumaa loukkaantumiseen vedoten. Korvaavaksi vastustajaksi lyhyellä varoitusajalla saapuu Valko-Venäjän Vitaly Ulich.

Domingos edustaa brasilialaisen ju-jutsun moninkertaisena maailmanmestarina mattokamppailun ehdotonta maailman eliitiiä. Olipa Domingosin vastustaja kuka hyvänsä, lienee hänen viisainta pyrkiä pitämään ottelu pystyssä ja välttää joutumasta "Rafin" mukavuusalueelle mattoon, sillä voittamattoman brasilialaisen viidestä voitosta neljä on tullut ensimmäisessä erässä kuristuksin tai lukoin.

Ulich on tuore vuoden 2015 International Fight Sambo-mestari. Vapaaottelussa Ulich on takonut ammattilaisena 3 voittoa; Voitoista yksi on tullut tyrmäyksellä ja yksi kuristuksella. Valko-Venäläisen ainoa hävitty ottelu on vuodelta 2013 tuomaripäätöksellä. Ulichin vahvuuksiin kuuluu pystyottelu ja matossa lyöminen. Mikäli ottelu päätyy mattoon, on kyse siitä kumpi ehtii ensin, Ulich lyömään vai Domingos kuristamaan.

Tapahtuman pääottelussa nähdään Suomen odotetuin vapaaottelurevanssi kun Anton Kuivanen haastaa hallitsevan mestarin Eric Reynoldsin kevytsarjan tittelivyöstä. Reynoldsin ja Kuivasen edellinen kohtaaminen päättyi Reynoldsin voittoon tyrmäyksellä ensimäisessä erässä ajassa 0:30.

CAGE 31 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2015 klo 18 alkaen.