CAGE 31: Rafael Domingos vs Carlos Prada

25.06.2015

Moninkertainen maailmanmestari Rafael Domingos saa vastaansa Ruotsin Carlos Pradan CAGE 31-vapaaottelutapahtumassa 19. syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla. Kyseessä on Brasilian Sao Paolosta kotoisin olevan, vapaaottelijana voittamattoman Domingosin toinen ottelu vapaaottelupromootio CAGE:n sopimusottelijana. Domingosin on ollut määrä kohdata Prada jo kaksi kertaa aikaisemmin, mutta ottelu on molemmilla kerroilla peruuntunut.

Tulevasta suorituksestaan höyhensarjassa (-65,8kg) käytävässä ottelussa Domingosilla on selkeä näkemys:

- Odotin tätä matsia jo CAGE 30-tapahtumaan, mutta se peruuntui Carloksen loukkaantumisen takia. Olen varma, että matsistamme tulee CAGE-faneille viihdyttävä. Tiedän, että Carlos treenaa samalla salilla Makwan Amirkhanin kanssa, joten matsimme jälkeen hän voi kertoa minulle kumpi meistä on kovempi, minä vai Maku, Domingos naurahtaa.

Domingosia vastaan asettuva Carlos Prada edustaa maineikasta tukholmalaista Allstars Traingin Centeriä. Pradan ottelusaldo pitää sisällään 5 voittoa ja 4 tappiota. Voitot ovat tulleet yhtä lukuunottamatta kuristuksin ja tyrmäyksin - Pradan vaarallinen ottelutyyli on lopetushakuisuudessaan yleisöystävällinen.

- Tiedän, että vastustajani on hyvä painimaan ja treenaa kovassa seurassa. Arvostan omaa työtäni ja vain ottelemalla kovia kavereita vastaan se tulee selväksi muillekin, toteaa Domingos.

Domingos edustaa brasilialaisen ju-jutsun moninkertaisena maailmanmestarina mattokamppailun ehdotonta maailman eliitiiä. Vaikka Prada on erittäin vahva ja vaarallinen vapaaottelija joka hallitsee hyvin kaikki lajin osa-alueet, lienee hänelle viisainta pyrkiä pitämään ottelu pystyssä ja välttää joutumasta "Rafin" mukavuusalueelle mattoon, sillä voittamattoman brasilialaisen viidestä voitosta neljä on tullut ensimmäisessä erässä kuristuksin tai lukoin.

CAGE-sopimusottelija Mikko Ahmalan oli alunperin määrä otella CAGE 31 tapahtumassa, mutta hän on joutunut vetäytymään ottelusta loukkaantumisten johdosta. Korvaava ottelu julkaistaan pian.

CAGE 31-tapahtuman pääottelussa on kevytsarjan mestaruusvyö panoksena kun Suomen vapaaotteluhistorian odotetuin revanssi mitellään Anton Kuivasen ja Eric Reynoldsin välillä Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2015.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-31-lippuja/158837


CAGE 31 ottelukortti (tilanne 25.6.2015)


-70,3 kg Kevytsarjan mestaruusottelu
Eric Reynolds (hallitseva mestari) (18-9-0) The Dungeon, USA vs.
Anton Kuivanen (22-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym

-65,8 kg
Rafael Domingos (5-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Demian Maia Team vs.
Carlos Prada (5-4-0) Allstars Training Center, Sweden

-61,2 kg 
Janne Elonen-Kulmala (11-4-0) Espoon Kehähait, vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-1-1) Team East Front vs. TBA

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-2-0) RNC Sport Club vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (5-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

Lisäksi yksi pian julkaistava ottelupari.

TBA = Ilmoitetaan myöhemmin


CAGE 31 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE