CAGE 29: Salmimiehelle uudeksi vastustajaksi kokenut Karla Benitez

19.02.2015

Suvi Salmimies kohtaa Karla Benitezin CAGE 29 -tapahtumassa 28. päivä helmikuuta Helsingissä.

Suvi Salmimiehen oli määrä kohdata CAGE 29 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa reilun viikon päästä Helsingissä puolalainen Izabela Badurek, mutta tämä vetäytyi ottelusta eilen terveydellisiin syihin vedoten. Nyt Salmimiehelle on lyhyellä varoitusajalla varmistunut korvaavaksi vastustajaksi venezualalainen Karla Benitez.

Espanjassa asuva Benitez on alkuperäistä vastustajaa huomattavasti kokeneempi. Hänen ottelusaldo pitää sisällään 10 voitettua ottelua, 7 tappiota ja yhden ratkaisemattoman. Huomionarvoista on se, että kolme viimeistä tappiota on tullut kovia UFC-ottelijoita vastaan, näiden joukossa mm. suomalainen Tina Lähdemäki.

- Olen kovassa iskussa vaikka ottelu tuleekin lyhyellä varoitusajalla. Olen koko ajan treenannut kurinalaisesti ja kehittynyt paljon erityisesti pystypainin ja mattopainin saralla. Olen ylipäätään aina valmis ottelemaan ketä hyvänsä vastaan ja tulen ottelemaan CAGE:en mielelläni, kertoo Benitez.

- Terveisiä suomalaisille faneille, pidän Suomesta ja suomalaisista. Harmi, että suomalaisen vastustajani on nyt hävittävä, sanoo Benitez.

Suvi Salmimies on omien sanojensa mukaan levollinen ja helpottunut nyt kun vastustaja on jälleen tiedossa.

- Itse en katso koskaan vastustajan aikaisempia otteluita, vaan sen hoitavat valmentajat puolestani. Tässä tapauksessa olen kuitenkin nähnyt yhden Benitezin matsin paikan päällä CAGE:ssa silloin kun hän otteli Lähdemäkeä vastaan. Muistan, että kyseessä oli hyvin potkiva ja ulottuva mimmi, Salmimies kertoo.

- Toki tilanne siinä mielessä muuttuu, että nyt vastaan tuleekin erityisesti pystyotteluun profiloitunut ottelija kun alkunperin vastaan oli tulossa kaveri kenen vahvuudet olivat mattokamppailussa. Kutkuttavampi asetelma on nyt, sillä tykkään itsekin rymistellä pystyssä ja hakeutua aggressiivisesti lähiotteluetäisyydelle lyömään ja pelaamaan, Salmimies toteaa.

- Sekin on vain positiivinen juttu, että Benitez on huomattavasti alunperin suunniteltua Badurekia kokeneempi - tarkoitus on kerätä jatkuvasti kovenevia päänahkoja saldooni, sanoo Salmimies kenen ottelusaldo pitää sisällään 2 voittoa ja yhden ratkaisemattoman ottelun.

- Kiitos Benitezille, että otti haasteen vastaan ja saadaan varmasti yleisölle tapahtumarikas matsi, Salmimies lähettää terveisinä.

CAGE 29 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa nähdään yhdeksän ottelua joiden joukossa pääottelussa menestynein suomalainen vapaaottelija Anton Kuivanen, kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva raskaaseen sarjaan nouseva Marcus Vänttinen, sekä seitsemän ottelun voittoputkessa oleva voittamaton huippulupaus Mikael Nyyssönen.

CAGE 29 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan 28.2. Helsingin Kulttuuritalolla.

Tapahtuma näytetään suorana ISTV:ssä Urheilusanomien maksullisessa verkossa. Jos et ole vielä Urheilusanomien tilaaja, voit kokeilla palvelua eurolla yhden kuukauden ajan.

Tapahtuman liput ovat miltei loppuunmyydyt, joten osta lippusi pian!

CAGE 29 ottelukortti (19.2.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (20-8-0) Primus Fight Team vs.
Sergej Grecicho (20-5-1) Liettua

-120,2 kg
Marcus Vänttinen (24-5-0) HardKnocks Helsinki vs.
Jarjis Danho (4-0-0, 1 No Contest) Syyria

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-0-0) MMA Team 300 vs.
Thibault Gouti (9-0-0) Ranska

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-2-0) HardKnocks Helsinki vs.
Julien Piednoir (4-1-0) Ranska

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (3-1-0) RNC Sport Club vs.
Jonathan Ramon (6-7-0) Ranska

-77,1 kg
Jussi Halonen (4-3-0) Hardknocks Helsinki vs.
Laurent Beranger (4-2-0) Ranska

-56,7 kg
Suvi Salmimies (2-0-1) Team East Front vs.
Karla Benitez (10-7-0, 1 No Contest) Espanja

-70,3 kg
Niko Myllynen (3-2-0) RNC Sport Club vs
Kevin Ruart (2-1-0) Sveitsi

-93 kg
Saku Heikkola (3-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs.
Matej Surin (4-1-1) Slovakia

SEURAA CAGEA:

CAGE 29 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE