CAGE 29: Anton Kuivasen vastustaja varmistui - 92 ennätti ensin kieltäytyä ottelusta

12.02.2015

Anton Kuivanen ottelee CAGE 29 -tapahtuman pääottelussa 28. päivä helmikuuta Helsingissä.

Anton Kuivasen alkuperäisen vastustajan loukkaannuttua on tilalle vihdoin saatu kiinnitettyä uusi ottelija. Vastustajan löytäminen Kuivaselle ei osoittautunut helpoksi tehtäväksi, sillä 92 ottelijaa ennätti kieltäytyä tilaisuudesta otella Kuivasta vastaan. Nyt vastustajaksi on varmistunut liettualainen Sergej Grecicho.

Liettualainen on yhdeksän ottelun voittoputkessa. Näistä voitoista kahdeksan on tullut kuristuksin tai tyrmäyksellä ja ainoastaan yksi viimeaikaisista vastustajista on selvinnyt Grecichon kanssa häkissä täydet kolme erää. Grecichon koko uran ottelusaldo on 20 voittoa, 5 tappiota ja 1 ratkaisematon. Tappioista 3 viimeisintä on tullut UFC-ottelijoita vastaan. Kuivasen ja Grecichon ottelusaldot ovat varsin samankaltaiset Kuivasen saldon ollessa 20 voittoa ja 8 tappiota.

- Mahtavaa, että Grecicho suostui otteluun! Kun alkuperäinen vastustaja Wesley Murch vetäytyi ottelusta loukkaantumisen takia, ilmoitin heti, että ottelen ketä vastaan hyvänsä. Haluan päästä sammuttamaan ottelunjanoni, eikä minulle ole merkitystä kuka vastaan asettuu. Haen kenestä hyvänsä yhden voittomerkinnän lisää listalleni. Hienoa, että CAGE sai hankittua minulle meritoituneen vastustajan alkuperäisen vastustajan loukkaantumisesta huolimatta, Kuivanen kommentoi.

Grecicho on kokenut Suomen kävijä; hänen ottelusaldo pitää sisällään viisi voittoa suomalaisottelijoista, näiden joukossa mm. Kuivasen manageri Olli Hartikainen. Kolminkertaisena sambon maailmanmestarina Grecicho on erityisen taitava mattopainin, kuristusten ja luovutusotteiden saralla.

- Aikaisempaa pidempi ottelutauko on tehnyt hyvää - olen elämäni parhaassa kunnossa. Intensiivisin harjoittelujakso on jo takana. Viimeiset kovat sparrit otan viimeistelyleirityksen yhteydessä viikonloppuna ja sen jälkeen aletaan pikkuhiljaa herkistelemään eli harjoitusten määrää ja rasittavuutta lasketaan. Näin annetaan keholle ja mielelle aikaa palautua ja latautua otteluun, kertoo Kuivanen.

- Grecicho on kova päänahka eikä häntä ole koskaan tyrmätty. On hienoa saada olla ensimmäinen joka sen tekee! Käytän tilaisuuden hyväkseni ja vien päätökseen sen mitä moni suomalainen on yrittänyt, toteaa Kuivanen virne suupielessään.

CAGE 29 ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti on Kuivasen uuden vastustajan varmistumisen myötä valmis. Tapahtumassa nähdään yhdeksän ammattilaisvapaaottelukoitosta joiden joukossa mm. kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva raskaaseen sarjaan nouseva Marcus Vänttinen, seitsemän ottelun voittoputkessa oleva voittamaton huippulupaus Mikael Nyyssönen sekä viime vuoden vapaaottelun amatöörien maailmanmestari Aleksi Nurminen.

CAGE 29 OTTELUKORTTI (tilanne 12.2.2015)

-70,3 kg
Anton Kuivanen (20-8-0) Primus Fight Team vs. Sergej Grecicho (20-5-1) Liettua

-120,2 kg
Marcus Vänttinen (24-5-0) HardKnocks Helsinki vs. Jarjis Danho (4-0-0, 1 No Contest) Syyria

-70,3 kg
Mikael Nyyssönen (7-0-0) MMA Team 300 vs. Thibault Gouti (9-0-0) Ranska

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-2-0) HardKnocks Helsinki vs. Julien Piednoir (4-1-0) Ranska

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (3-1-0) RNC Sport Club vs. Jonathan Ramon (6-7-0) Ranska

-77,1 kg
Jussi Halonen (4-3-0) Hardknocks Helsinki vs. Laurent Beranger (4-2-0) Ranska

-56,7 kg
Suvi Salmimies (2-0-1) Team East Front vs. Izabela Badurek (5-2-0) Puola

-70,3 kg
Niko Myllynen (3-2-0) RNC Sport Club vs Kevin Ruart (2-1-0) Sveitsi

-93 kg
Saku Heikkola (3-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. Matej Surin (4-1-1) Slovakia

Tapahtuma näytetään suorana ISTV:ssä Urheilusanomien maksullisessa verkossa. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja voit kokeilla palvelua eurolla yhden kuukauden ajan.

CAGE-tapahtumat myydään ennakkoon loppuun, joten OSTA LIPPUSI AJOISSA!

SEURAA CAGEA:

CAGE 29 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE