CAGE 29: Anton Kuivasen vastustaja vaihtuu - "Ei paljon hetkauta"

02.02.2015

CAGE-tähti Anton Kuivanen ottelee CAGE 29 -tapahtuman pääottelussa helmikuun lopussa Helsingissä.

Anton Kuivasen vastustajaksi kiinnitetty englantilainen Wesley Murch on joutunut vetäytymään ottelusta olkapäävamman takia.

- Tällaiset loukkaantumiset kuuluvat lajin arkeen, joten tämä ei hetkauta omaa otteluun valmistautumistani, vaikka vastustaja nyt joudutaankin vaihtamaan, Kuivanen sanoi.

Kuivasen mukaan vastustajalla oli suurempi merkitys otteluun valmistautumisessa silloin, kun hän oli kokemattomampi ammattilaisvapaaottelija.

- Nykyään vastustaja, olipa se kuka hyvänsä, on itselleni aika kasvoton. En juurikaan uhraa sille ajatusta harjoitellessani. Keskityn omiin vahvuuksiini ja siihen, että tiedän mielessäni, kuinka pidän ottelun koko ajan hallinnassani omilla vahvuusalueillani, Kuivanen sanoi.

Neuvottelut Kuivasen uuden vastustajan osalta ovat käynnissä. Kulttuuritalolla järjestettävässä tapahtumassa on 9 ottelua. Kotikulman ottelijoita ovat Anton Kuivasen lisäksi mm. Marcus Vänttinen, Suvi Salmimies, Mikael Nyyssönen, Aleksi Nurminen, Saku Heikkola ja Mikko Ahmala.

Seuraava CAGE-promootion ottelutapahtuma, CAGE 29 otellaan 28. helmikuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Tapahtuma näytetään suorana ISTV:ssä Urheilusanomien maksullisessa verkossa. Jos et ole Urheilusanomien tilaaja voit kokeilla palvelua eurolla yhden kuukauden ajan.

CAGE-tapahtumat myydään ennakkoon loppuun, joten OSTA LIPPUSI AJOISSA!

CAGE 29 Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/761116327306648/

Lue Iltasanomien uutinen aiheesta: http://www.iltasanomat.fi/muutlajit/art-1422856374661.html