CAGE 28: Rokkaava vaparimimmi Suvi Salmimies lisätty ottelukortille!

24.11.2014

Perjantaina 28.11.2014 Helsingin Kulttuuritalolla oteltava CAGE 28 ammattilaisvapaaottelutapahtuma on saanut rokkaavan lisäyksen ottelukortille kun vakuuttavista otteistaan vapaaotteluhäkissä ja Voice of Finlandissa tuttu Suvi Salmimies (2-0-0) kohtaa ranskalaisen Isabelle Paren (1-0-0). Ottelun painorajaksi on sovittu 59kg.

Salmimiehen oli alunperin määrä otella Ruotsissa, mutta ottelu peruuntui viime metreillä. Salmimies ehti jo pari päivää harmitella peruuntumista, kunnes Ville Vanhasen ja Niko Myllysen loukkaannuttua CAGE 28 tapahtuman ottelukorttille avautui paikka, minkä johdosta Salmimies pääseekin nyt tyydyttämään pitkän harjoittelun päätteeksi ottelunälkänsä. 

Team Eastfrontin kouvolalainen Salmimies on paitsi lupaava vapaaottelija jolta ei työmoraalia puutu, myös erittäin karismaattinen esiintyjä niin vapaaottelu- kuin rocktapahtumissakin. Salmimiehen vaaralliset lyönti- ja potku-kombinaatiot, vahva pystypaini ja painava mattokontrolli yhdistettynä väkevään mattolyömiseen on pitänyt ottelusaldon tahrattomana. Edellinen matsi pari kuukautta sitten loppui Salmimiehen hyväksi teknisellä tyrmäyksellä mattossa tukevasti osuneiden lyöntien johdosta. Aina energisen Salmimiehen otteita on ilo seurata! Paras tunnelma on luonnollisesti paikan päällä Kultsalla!


Liput näyttäisivät taas loppuvan kesken joten hoida omasi ajoissa!
Liput --> http://bit.ly/ZxnyQc

Facebook-tapahtuma --> https://www.facebook.com/events/746626082072008/
Jatkot Fredan Tivolissa --> https://www.facebook.com/events/972195176130720/