CAGE 27: Juha Saarinen vs Cyril Asker

27.10.2014

Isojen miesten rytinä täydentää CAGE 27 -illan

Turun Logomossa lauantaina 8. marraskuuta käytävän CAGE 27 -vapaaotteluillan anti on valmistunut, ja viimeinenkin varmistunut ottelu saanee asiantuntevan turkulaisyleisön innostumaan. Yli kaksi vuotta ottelutauolla loukkaantumisten vuoksi ollut Finnfighters’ Gymin Juha Saarinen palaa tositoimiin kotiyleisönsä edessä, ja hän kohtaa raskasarjalaisten koitoksessa Ranskan Cyril Askerin.

”Juice” Saarinen oli ennen pahaa olkapäävammaansa eräs Euroopan arvostetuimpia kevyen raskaansarjan ottelijoita. Teknisesti taitavan järkäleen taidot ovat tallella tauosta huolimatta, ja nyt Saarinen aikoo katsastaa korttinsa vielä kerran. Saarista lyhyempi ranskalaisvieras Asker on otellut viime ajat raskassarjalaisena, joten ottelun painorajaksi on sovittu 108 kiloa.

”En ole itse suunnitellut ainakaan vielä raskaaseen sarjaan menemistä, paino on pudonnut koko ajan harjoitellessa, nyt se on jo lähellä ottelulukemia,” Saarinen kertoo.

”Minulla ei ole mitään erityistä ottelusuunnitelmaa, mennään sillä tavalla kuin ottelu luonnollisesti etenee,” Juice ennakoi isojen miesten rytinää.

CAGE 27 -illan huipentaa kääpiösarjan mestaruusottelu, jossa Saarisen seuratoveri Timo-Juhani Hirvikangas puolustaa CAGE-titteliään ranskalaislupaus Antoine Gallinaroa vastaan. Logomon yleisö saa nauttia myös kolme muun turkulaisottelijan esityksistä: tositoimissa nähdään FFG-ottelijoista myös Juho Valamaa, Teemu Packalen ja Aleksi Kainulainen.

Fightsport-lehden uutinen aiheesta: http://www.fightsport.fi/uutiset/cage-27-juha-saarinenkin-kokee-ranskalaisen-visiitin

OSTA LIPUT TÄSTÄ