CAGE 26: Teemu Packalen Logomoon kotikehän tähdeksi

03.03.2014

Turun Logomossa 5. huhtikuuta oteltava CAGE 26 -vapaaotteluilta saa myös vetävää paikallisväriä. Turkulaisyleisön suosikiksi jo aiemmin värikkäillä otteillaan noussut Teemu Packalen (4-0) ottelee ensimmäistä kertaa kevytsarjalaisena. Finnfighters’ Gymin tappiottoman turkulaislupauksen vastustaja on Ranskan Maxime Maucotel (4-2).

Packalen (kuvassa) on voittanut toistaiseksi kaikki ammattilaisottelunsa nopeassa tahdissa ennen täyttä aikaa. Nyt vastaan asettuu saman henkinen ranskalainen.

"Hän on erittäin lopetushakuinen ottelija, kuten Teemukin. Kumpikaan ei ole mennyt pisteille ammattilaisurallaan. Uskon, että ottelussa tulee erittäin vauhdikas ja nähdään jonkin sortin lopetus, kun molemmat hakevat niitä aktiivisesti," analysoi matchmaker Timo Lampen.

Lue lisää FightSportin uutisesta.

Illan kokeneempiin tähtiin lukeutuva Espoon Kehähaiden Juha-Pekka Vainikainen (21-8-1) saa monenmoisia kehiä kiertäneen vastustajan Saksasta. Nordin Ashir (18-8-1) on vuosikymmenen mittaisella ammattilaisurallaan otellut muun muassa Cage Warriorsin ja M-1 Challengen riveissä. Hän oli myös ensimmäisenä saksalaisena mukana The Ultimate Fighter tv-kisassa.

Vainikainen avasi vuotensa CAGE-sopimusottelijana onnistuneesti Vantaan CAGE 25 -illassa. Espoolainen ei antanut viime hetken vastustajan vaihtumisen häiritä, vaan tyrmäsi Espanjan Pedro Morcillon toisessa erässä.

Lue lisää FightSportin uutisesta.