Anton Kuivanen odottaa huikeaa urheilutapahtumaa

06.05.2013

Anton Kuivanen koki uransa kovimman takaiskun kärsittyään helmikuussa tappion Michael Chiesalle ja menetettyään UFC-sopimuksensa. Nyt on kuitenkin aika rakentaa uutta nousua ja se alkaa Vantaalta tulevana lauantaina. Kotimainen kamppailuyleisö saa nauttia Kuivasen kotiinpaluusta, kun helsinkiläinen kohtaa Jason Piercen CAGE 22 -ammattilaisotteluillassa.

Vaihtoehtoja oli tarjolla muitakin, mutta otteleminen kotikehässä oli ennen kaikkea ajoitukseltaan sopiva ratkaisu Amerikasta paluun jälkeen.


”Edellisen matsin jälkeen ehdin kuutisen viikkoa vielä treenata Floridassa. Aika nopeasti alkoi tekemisen ilo löytyä. Valmistautuminen on sujunut oikein hyvin”, Kuivanen toteaa.

Pierce on viime aikoina otellut harvakseltaan, mutta amerikkalaisella on tilillään ainoastaan yksi tappio ja kokemusta The Ultimate Fighter -tv-sarjasta. Kuivaselle haetaan nyt voittoja riittävän kovista nimistä, jotka noteerataan kansainvälisestikin. Fokus on kuitenkin täysin kevään leirityksessä hiotun oman osaamisen esittelyssä.

”Tähän matsiin lähdetään ihan vain omilla vahvuuksilla, en mieti yhtään, mitä kaveri yrittää tehdä. Haluan näyttää itselleni ja muille, ettei homma yhteen katkeraan tappioon kaadu.”

Kuivasen tähtäin on edelleen tiukasti ulkomailla. Hän ei kuitenkaan halua kiirehtiä asioiden edelle, vaan aikoo nauttia täysin rinnoin historiallisen kovasta kotimaisesta MMA-iltamasta.

”Aika monta matsia olen CAGEssa ottanut ja saanut upeaa kannustusta. Hienoa palata sinne tällaisessa illassa, mikä on täynnä kansainvälisen tason matseja. Uskon, että siitä tulee huikea urheilutapahtuma”, Kuivanen povaa.

Katso alta yhteistyökumppanimme FightSportin tekemä Antonin ennakkohaastattelu: