Aleksi Toivosesta CAGE:n uusi urheilijayhteyspäällikkö ja apulaistuottaja

18.11.2021

 


Aleksi "Giant" Toivosesta CAGE:n uusi urheilijayhteyspäällikkö ja apulaistuottaja

CAGE-yleisölle ottelijana tutuksi tullut Aleksi Toivonen on lopettanut kilpauransa ja aloittaa CAGE:n urheilijayhteyspäällikkönä ja apulaistuottajana.  

Poikkeuksellisen lahjakkaana ja kunnianhimoisena ottelijana myrskyn lailla urallaan edennyt Lahden Aleksi "Jätti" Toivonen kertoi hiljattain pakon sanelemana tehdystä päätöksestä lopettaa kilpaura ammattilaisvapaaottelijana

Nyt kun Toivosen urheilu-ura on takana päin, astuu hän suurin odotuksin uuteen rooliinsa.

-Olen todella innoissani mahdollisuudesta hypätä CAGE:een mukaan rakentamaan vapaaottelun tulevaisuutta. Aikaisempi kokemukseni on laaja urheilijan, valmentajan ja huoltajan roolissa olleena, mutta on hienoa päästä näkemään vapaaottelua myös organisaation puolelta pöytää. Uskon, että viimeisien vuosien kokemuksella tuon paljon hyvää ja uutta näkemystä pöydälle, jota toivottavasti kykenen hyödyntämään uudessa roolissani CAGE:ssa, Toivonen toteaa.

Näytöt urheilu-uran aikaisesta yhteistyöstä toimivat käyntikorttina uuteen pestiin. 

- Ehdimme tehdä Aleksin kanssa yhteistyötä usean vuoden ajan hänen ollessa CAGE:n sopimusottelija. Minulla oli niiltä ajoilta tiedossa millaisella sitoutumisella ja kunnianhimolla hän tehtävänsä hoitaa, joten päätös Aleksin pestaamisesta oli helppo. Aleksi joutui ripustamaan hanskat naulaan ottelemisen osalta, mutta työ lajin parissa ja CAGE:ssa  jatkuu nyt uudessa roolissa. Aleksin eväät pärjätä myös tässä roolissa ovat erinomaiset ja olen varma, että hänen tuoma lisäpanos tiimiin on arvokas ja auttaa meitä saavuttamaan kunnianhimoisia kasvutavoitteita, CAGE:n toimitusjohtaja One Silvera summaa.

Toivonen on jo aloittanut tehtävässään ja tulee jatkossa hoitamaan yhteistyössä matchmaker Jukka Paanasen kanssa urheilijayhteyksiä sekä toimitusjohtaja Silveran alaisuudessa osallistumaan tuotantotehtäviin.

Seuraava CAGE-tapahtuma, CAGE 52 otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 27.11.2021 klo 18 alkaen. Ovet klo 17, Showtime klo 18.

Historiallisessa ensimmäisessä naisten välisessä CAGE-pääottelussa Suvi ”Rockchick” Salmimies kohtaa Mafalda ”Mostrinho” Carmonan ja

toisessa pääottelussa Toni Lampinen kohtaa UFC-veteraani Rostem ”Kurdish Prime” Akmanin.

Tapahtumarajoitukset eivät koske CAGE 52-tapahtumaa, eikä näin ollen koronapassia vaadita.