Joni Salovaara

MMA Team 300

18-10-0, 2 NC

178cm / 65,8kg

Finland, Tampere

Lisätietoa

Pääottelu

65,8 kg

Niklas Bäckström

Allstars Training Center

10-2-0, 1 nc

183cm / 65,8kg

Sweden, Stockholm

Lisätietoa

L
Win method:
Unanimous Decision / Kaikin tuomariäänin
W

CAGE 37: Salmimiehelle brassivastustaja

12.10.2016

 

 

CAGE 37: Suvi Salmimies kohtaa Brasilian Vanessa Melon

Kotimaan naisvapaaottelutähti Suvi "Rockchick" Salmimies kohtaa marraskuun 26. päivänä CAGE 37 -tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla brasilialaisen Vanessa "Miss Simpatia" Melon

Ottelusta tullee ennakkotietojen perusteella arvioituna erittäin tasainen sillä ottelijoilla on hämmästyttävän paljon yhteneväisyyksiä. Molemmat ovat kahden ottelun voittoputkessa. Salmimiehen ammattilaisvapaaottelusaldo on 5 voittoa, 3 tappiota ja yksi ratkaisematon. Melon saldo on 5 voittoa, ja 4 tappiota. Lähes identtisten ottelusaldojen lisäksi myös mitat ovat identtiset ja molemmat ovat lisäksi otelleet urallaan aikaisemmin alemmassa painoluokassa. Melon edellinen ottelu on marraskuulta 2015. Salmimies saaneekin etua viime aikojen aktiivisemman ottelemisen mukanaan tuomasta kisarutiinista. Salmimiehen tuorein ottelu syyskuulta on katsottavissa kokonaisuudessaan täällä.

- Salmimies on osoittanut parissa edellisessä matsissaan merkittävää kypsymistä ottelijana. Otteluiden välillä on selvästi onnistuttu tekemään tarkkoja analyysejä kisasuorituksista ja niiden pohjalta valmennusta ja harjoittelua säädetty. Lopputuloksena Salmimies on onnistunut ottelemaan lähempänä omaa taitotasoaan ja soveltamaan voittavaa strategiaa kisatilanteessa. Uskon silti, että Salmimiehen parhaita otteita emme ole vielä nähneet. Suvissa on vielä paljon potentiaalia minkä uskon vielä pääsevän oikeuksiinsa tulevaisuudessa, kommentoi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

Myös taiteen moniottelijana tunnettu Salmimies intoutui kertomaan kuulumisiaan itsetutkiskelevan runomitan kautta: 

Mua hengästyttää. Keuhkoissa tuntuu eilinen treeni vieläkin ja silti seuraavaan pitää jo valmistautua. Sitä varten pitää ajaa puoltoista sataa kilsaa, mut se on sen arvoista. Eri tatamien haju ja palovammat on tullu taas tutuiksi. Rutiinit on koostunu enimmäkseen manageri Jukka Paanasen kanssa ja oman pystykoutsin Kanen kans kerta viikkoon sessioista. Muutoin on menty ja kulutettu asfalttia. Toki omalla salilla on syljetty ja valutettu isompia veriä nenästä, väsytty ja hankittu kipua niveliin, kun niitä on ajettu ihan loppuun jo tässä vaiheessa. On se sen arvoista. Eikö olekin? Kysyn sitä itseltäni joka päivä, ja aina saan saman vastauksen työnnettyä syvältä sielusta pintaan.

Aamut on alkanu lenkeillä jo kirpakammassa ilmassa ja motivaationauhoja kuunnellen. Yks mikä pysäyttää aina on se, missä puhutaan ajan katoavaisuudesta ja itsekurista. Jos haluun juosta niin koirakin pitää jättää himaan, se ei enää pysy vauhdissa mukana. Koiran kans tulee sitte käveltyä välillä parikin tuntia. On se sen arvoista. Eikö olekin?

Vastaan tulee brasilialainen. Ootan innolla, mut mulle tulee paha olo jo ajatuksesta. Sisukset menee ympäri ja tekis mieli oksentaa. Se haluu tulla lyömään ja haistaa paikan lyödä paljon. Vaikuttaa ärhäkältä. Tulee vauhdikas matsi. Siitä pitää varmaan molemmat huolen, koska en ole tunnettu siitä et väistäisin taistelutilanteita. Enemmän ne kutsuu mua luokseen ja sitä ominaisuutta on koetettu pitää viime matsit vähän lyhyemmässä lieassa. Onko nyt sen aika taas? Teen paljon mielikuvaharjoituksia. Niissä hyväksyn kivun ja ruhjeet, ehkä jokusen vamman ja tikkejä ihossa. Lopussa kuitenkin mun käsi nousee ylös. Se on sen arvoista. Eikö?

---

Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa ja kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala.


CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla marraskuun 26. päivä klo 18 alkaen.

Katso Suvi Salmimiehen edellinen ottelu altaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE

Reittihaku