Joni Salovaara

MMA Team 300

18-10-0, 2 NC

178cm / 65,8kg

Finland, Tampere

Lisätietoa

Pääottelu

65,8 kg

Niklas Bäckström

Allstars Training Center

10-2-0, 1 nc

183cm / 65,8kg

Sweden, Stockholm

Lisätietoa

L
Win method:
Unanimous Decision / Kaikin tuomariäänin
W

CAGE 37: Aleksi Toivonen kohtaa tyrmäävän brassin

05.10.2016

 

 

CAGE 37: Aleksi Toivonen kohtaa tyrmäävän brassin

Voittamaton ammattilaisvapaaottelija Aleksi Toivonen kohtaa marraskuun 26. päivänä CAGE 37 -tapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla brasilialaisen Vilson Juniorin

Toivonen on ammattilaisurallaan voittanut kaikki kolme otteluaan luovutusottein. Hän otteli edellisen kerran CAGE 35 tapahtumassa 13.5.2016 italialaista Nicolai Turcania vastaan. Ottelu päättyi Toivosen näyttävään ensimmäisen erän voittoon erittäin harvoin ammattilaisvapaaottelukehissä nähdyllä suloev stretch-jalkalukolla. Ottelun on katsottavissa kokonaisuudessaan täällä.

- Aleksi Toivosen ammattilaisura on alkanut erittäin lupaavasti ja erittäin taitavaksi tiedetty Toivonen on yltänyt kisatilanteissa omalle tasolleen. Toivonen on saalistanut nyt kolme keskeytysvoittoa putkeen ja joka kerta tuntuu kypsyys ottelijana kehittyvän. Yhtälöön kun lisätään vielä Toivosen poikkeuksellinen lahjakkuus ja hurja treenimotivaatio, niin puhutaan urheilijasta kenellä on kaikki edellytykset saavuttaa kunnianhimoiset tavoitteensa, kommentoi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

Toivosta vastaan asettuva Vilson Junior on saavuttanut urallaan viisi tyrmäysvoittoa ja ainoastaan yhden tappion tuomariäänin. Junior on aggressiivisesti päällekäyvä pystyottelija jonka arsenaaliin kuuluvat vahvat potkut ja tarkat lyönnit.

   - En kattonu vastustajasta muuta kuin että 5-1 listainen brassi joka on lyöny vastustajiaan kesken joten pitänee pitää kädet ylhäällä. Vastustajan tasossa mennään taas muutama askel ylöspäin, arvioi Toivonen vastustajaansa tyynesti.

- Viime viikonloppuna kävin hakemassa kisatuntumaa ADCC-lukkopainin Euroopan-mestaruuskisoissa. Ekan matsin voitin 18-sekunnin kohdalla jalkalukolla ja toisen hävisin pistein 2-0. Sain molemmissa matseissa paljon onnistumisia joten jäi hyvä fiilis vaikka en hyvä häviäjä olekaan. Tärkeintä oli, että sain nyt testattua pitkään kestäneen mykoplasmasta toipumisen jälkeen miten kroppa toimii kisatilanteessa. On mahtava fiilis kun kroppa on täydessä iskussa ja toimii niinkuin pitää, kertoo Toivonen.

Säännöllisesti Makwan Amirkhanin kanssa harjoitteleva Toivonen toivoo tulevasta ottelusta erilaista aiempiin otteluihinsa nähden.

- Tällä kertaa en ensisijaisesti haluaisi nopeeta lopetusta kun niitä on jo takana useita. Nyt haluaisin nauttia joka hetkestä ja hallita ottelua matossa päältä, Toivonen visioi.

Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa ja kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala.


CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla marraskuun 26. päivä klo 18 alkaen.

Katso Aleksi Toivosen edellinen ottelu altaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE

Reittihaku