Eemil Kurhela

03 Fight Team

7-1-0

177cm / 65,8kg

Finland, Riihimäki

Lisätietoa

Main event


65,8 kg

Peyman Haciev

Move Club

9-3-0

175cm / 65,8kg

Georgia, Tbilisi

Lisätietoa

W
Win method:
Disqualification: Illegal knee & repeated grabbing fence
L

CAGE 58 Main Event: Kurhela vs Gierowski

14.03.2023

   

 

CAGE 58 Pääottelu:
Kurhela vs Gierowski

CAGE 58 -vapaaottelutapahtuman pääottelussa Eemil "Kersantti" Kurhela kohtaa puolalaisen Dominik Gierowskin lauantaina 22. huhtikuuta Helsingin Kulttuuritalolla.

Kersantti Kurhelan näytön paikka

Eemil Kurhela on taistellut uransa ensimmäisen ammattilaisvuoden aikana itsensä vapaaottelukansan mieliin.
"Kersantti" takoi ammattilaisuransa ensimmäiseen 12 kuukauteen vakuuttavat viisi keskeytysvoitolla ja ponnisti itsensä ennätysajassa CAGE -pääotteluun. Huhtikuussa tapahtuman päätähtenä otteleva Kurhela on todellisen näytön paikan edessä, sillä 03 Fight Teamin ottelija on ilmoittanut tavoitteekseen ponnistaa maailman johtaviin huippuorganisaatioihin vuoden 2023 aikana ja voitto CAGE -pääottelussa voi hyvinkin nuo ovet hänelle avata.

Nuori huippulupaus on aiheuttanut CAGE -matchmaker Jukka Paanaselle päänvaivaa kun vastustajaehdokas toisensa jälkeen on kieltäytynyt Kurhelan kohtaamisesta. Uransa kovimpaan paikkaan nuori mies astelee pää kylmänä ja keskittyy omaan tekemiseensä.

-Valmistautuminen on sujunut hyvin! Nyt aletaan tehojaksolla hakemaan huippukuntoa matsia varten. Käytännössä se on ihan sama kuka sinne toiseen kulmaan tulee vastaan, minä keskityn treenaamiseen.

Arvoinen haastaja

Kurhelaa haastamaan saapuu pitkän lukkopainitaustan omaava Dominik Gierowski. Vaarallinen jalkalukkospesialisti on kiertänyt lukkopainin arvokisoja vuosien ajan ja viime vuodelta Gierowskin palkintokaapista löytyy mm. ADCC Polish Cup- turnauksen mestaruus. Painoluokkaan  suurikokoinen Gierowski lähtee itsevarmana pysäyttämään Kurhelan maailmanvalloitusta ja pilaamaan "Kersantin" CAGE -pääotteludebyytin.

-Eemil on vahva ja kokonaisvaltainen ottelija, mutta hänellä tulee olemaan kova ottelu edessään. Hän tulee kärsimään uransa ensimmäisen tappion. Olen hänen painajaisensa, tuumaa itsevarma Gierowski.

Kovien paineiden alla

Vaikka Gierowski ei listallaan päätä huimaa, uskon, että Kurhelalla on edessään uransa kovin ottelu. Massiivisen kokoinen lukkopainispesialisti on tyylillisesti jotain, mitä Kurhela ei ole vielä ammattilaisurallaan kohdannut. Amatööriaikanaan juuri vahvat painijat aiheuttivat "Kersantin" katkerimmat tappiot ja tulevassa ottelussa viimeisen vuoden kehitys laitetaan todelliseen testiin. Mikäli Kurhela nappaa tästä keskeytysvoiton, näkisin hänet mielelläni kokeilemassa siipiään UFC:n tai Bellatorin riveissä seuraavaksi, arvioi CAGE-urheilijayhteyspäällikkö Aleksi Toivonen.

CAGE 58 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 22.4.2023 klo 18.

 

 

 

 

Reittihaku