Valamaalle uusi kovanyrkkinen vastustaja, ottelukortti valmis

06.05.2013

Cage 22 -tapahtuman ottelulista valmistui, kun Juho Valamaalle löytyi uusi vastustaja Olli-Jaakko Uiton jäätyä sivuun nilkkavammaan vedoten. Turkulaisjyrä kohtaa ensimmäisessä kolme-eräisessä koitoksessaan Shamil Ismailovin. Ranskalaistuneella venäläisellä on Valamaan tavoin tilillään neljä ammattilaisvoittoa ja yksi tappio.

Ismailovilla on kuitenkin tilillään myös kymmenen ottelua ammattinyrkkeilijänä, yhdeksästä voitosta hän on ottanut kahdeksan tyrmäyksellä. Vaikka Ismailov on ennen kaikkea erittäin hyvä käsistään, hän osaa hakea myös luovutusotteita, viimeisimmässä ottelussaan Ismailov vei KOC:n tittelin Jason Ponet’lta jalkalukolla.

- Valamaan pelikirja meni uusiksi, sillä uusi vastustaja on tyyliltään hyvin erilainen kuin alkuperäinen vastustaja. Hän on kuitenkin monipuolinen ja erittäin kovassa fyysisessä kunnossa. Painostava tyyli vaatii myös vastustajalta hyvää fyysistä kuntoa, Valamaa ei varmasti anna yhtään siimaa pystyssä eikä matossa, pohtii matchmaker-manageri Olli Hartikainen.

Myös Tampereen Mikael Nyyssönen on loukkaantunut ja Rasul Hataejeville on löytynyt uusi vastustaja. Porvoon kehuttu tulokas kohtaa ammattilaisdebyyttinsä tekevän Lahden Patrik Pietilän. Kaksikko on kohdannut aiemmin amatööriottelussa, tuolloin Hatajev oli parempi.

Lue lisää FightSportin sivuilta.