CAGE nimittänyt uuden matchmakerin

16.12.2016

 

 

CAGE:n uusi matchmaker Jukka Paananen. Kuva: Jani Mesikämmen

 

CAGE NIMITTÄNYT UUDEN MATCHMAKERIN

Ammattilaisvapaaottelupromootio CAGE on nimittänyt uuden matchmakerin tähän saakka matchmakerina toimineen Timo Lampenin luopuessa tehtävästään. Uudeksi matchmakeriksi CAGE on kiinnittänyt aiemmin mm. Suomen Vapaaotteluliiton puheenjohtajana toimineen lappeenrantalaisen vapaaottelun moniosaaja Jukka Paanasen. Paananen on jo aloittanut tehtävässään ja helmikuun 18. päivä Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 38-tapahtuman otteluparien laatiminen on käynnissä.

Paananen on ennättänyt urallaan vastata poikkeuksellisen laaja-alaisista toimenkuvista vapaaottelun parissa niin Suomessa kuin kansainvälisestikin. Aikanaan itsekin ammattilaisena otellut Paananen on toiminut Suomen Vapaaotteluliiton puheenjohtajana sekä lukuisten tapahtumien promoottorina ja matchmakerina. Lisäksi hän toimii edelleen MMA Lappeenranta-kamppailusalin yrittäjänä ja valmentamisen lisäksi vastaa kansainvälisen Team East Front-vapaaottelutallinsa manageroinnista.

- Tunnelmat ovat toki haikeat kun vuosien mielekäs ja tuloksekas yhteistyö Timon kanssa CAGE:n puitteissa päättyy, mutta samaan hengenvetoon olen erittäin tyytyväinen ja innostunut siitä, että uudeksi matchmakeriksi löytyi luontevasti omasta verkostosta jo valmiiksi tuttu ja erittäin pätevä Jukka Paananen. Olen nähnyt kulisseista käsin määrätietoisen ja osaavan tavan millä Jukka on hoitanut lukuisissa tapahtumissa matchmakingin lisäksi myös promoottorin tehtävät, joten päätös Jukan pestaamisesta oli minulle helppo ja nopea, kertoo CAGE:n toimitusjohtaja One Silvera.

Paananen on innoissaan uudesta positiostaan CAGE promootion matchmakerina.

- Nyt on noin vuosi huilittu promoottorin ja matchmakerin tehtävistä ja kun tätä paikkaa tarjottiin, niin mietin muutaman päivän ja totesin, että on aika pistää taas työrukkaset käteen ja ruveta hommiin.
Olen otettu että Suomen ykköspromootio tarjosi minulle tätä paikkaa. Kovaa työtä tämä on, mutta kun taustajoukoissa on oman alansa hallitseva ammattilainen, koen että nyt saan työrauhan keskittyä siihen omaan rooliini. Kultsalla tavataan, Paananen summaa.

Päätöstä uusia tuulia kohti suuntaamisesta pitkään kypsytellyt Lampen muistelee lämmöllä yhteisiä vuosia CAGE-promootion kanssa ja valottaa tulevaisuuden suunnitelmiaan.

- Cage-aika on ollut todella siisti matka minulle, sillä se on tarjonnut välillä mahdottomalta tuntuvia haasteita ja taas eufoorisia onnistumisia. Olen saanut tänä aikana lukemattoman määrän ystäviä niin Suomesta, kun ulkomailtakin ja ajasta jää hienoja muistoja. Kesällä oli kuitenkin aika pistää asiat tärkeysjärjestykseen; Enemmän aikaa tyttärelle ja Nordic Fight Expolle, jonka kautta viedään eteenpäin #puutunpeliin kiusaamisenvastaista kampanjaa. Jukka on kokenut matchmaker ja minulla täysi luotto siihen, että ottelut tulevat olemaan jatkossakin laadukkaita. Todella isot kiitokset kaikille, jotka olette olleet mukana tällä matkalla ja tullaan varmasti näkemään jatkossakin Cage-tapahtumissa, summaa Lampen.

Helmikuun 18. päivä Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 38-ammattilaisvapaaottelutapahtuman liput tulevat myyntiin tulevalla viikolla.


FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE