CAGE 51: Uusi ottelukortti on tässä!

18.09.2020

 


 

CAGE 51 KULTSA 10.10.2020:  

🔥UUDELLEEN RAKENNETTU OTTELUKORTTI ON TÄSSÄ 🔥


Pohjois-Euroopan johtava vapaaottelutapahtuma CAGE palaa Helsingin Kulttuuritalolle lauantaina 10. lokakuuta.  

CAGE 51- tapahtuma, kuten nykyinen maailmantilannekin, on poikkeuksellinen. Tapahtuma ja sen ottelukortti on rakennettu alusta asti uudelleen THL:n ja AVIn turvallisuusmääräyksiä sekä matkustusrajoituksia noudattaen ja koostuu nyt 100% kotimaisesta käsityöstä. 
 
Pääottelussa espoolainen huipputaituri ja vapaaottelupioneeri Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa haastajakseen kuristuksiin erikoistuneen nousevan helsinkiläistähden, Tuomas Grönvallin.

Hurjista pystyottelusodista tunnettu painavanyrkkinen Aleksi Savolainen kohtaa nopean ja teknisen Markus Mäki-Ventelän

Illan urheiluanti toimii myös poikkeuksellisena näyteikkunana suomalaisen vapaaottelun tulevaisuuteen kun SM-, EM- ja MM-kisoissa menestyneiden tulevaisuuden lupausten parhaimmisto marssii esiin CAGE CHALLENGER-hengessä. Kyseessä on IMMAF-sukupolvien taitavin, kypsin ja lupaavin vuosikerta. Vauhdikasta ja ennakkoluulotonta ottelemista on luvassa kun nuoret leijonat saavat poikkeuksellisen mahdollisuuden antaa näyttöjä millä voi avata portit kohti CAGE-sopimusta.

Ottelukortti on katsottavissa kokonaisuudessaan tämän uutisen lopussa. 

LUE TÄRKEÄÄ LISÄTIETOA TAPAHTUMATURVALLISUUDESTA JA LIPPUJEN OSTAMISEEN LIITTYVISTÄ POIKKEUSJÄRJESTELYISTÄ ALLA OLEVASTA  "OSTA LIPUT"-LINKISTÄ.