CAGE 47 Kotiottelijat ovat tässä!

06.03.2019CAGE 47 Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 27.4.2019

Tässä ovat kotiottelijat - 

Olli Santalahti ja Aleksi Mäntykivi pääotteluihin


Lauantaina 27.4 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 47 -ammattilaisvapaaottelutapahtuman pääotteluissa nähdään uuden sukupolven vapaaottelun huippulupauksiin lukeutuvat Turun "Amazing" Olli Santalahti ja Lappeenrannan Aleksi Mäntykivi.

Ensimmäistä kertaa CAGE-pääotteluun nouseva Santalahti on voittanut kymmenestä edellisestä ottelustaan yhdeksän. Tapahtuman toisessa pääottelussa nähdään viime vuodet ulkomailla otellut Aleksi Mäntykivi.

Tapahtuman ottelukortti on valmis ja kaikki kotiottelijat ovat listattuna tämän viestin lopussa. Julkistamme jatkossa kotiottelijoiden vastustajia ottelupareittain.

 

Uuden sukupolven huippulupaus

Ensimmäistä kertaa CAGE-pääotteluun lauantaina 27.4 Helsingin Kulttuuritalolla nouseva Turun 24-vuotias Olli Santalahti lukeutuu uuden sukupolven vapaaottelun huippulupauksiin. Santalahden otteet ovat kehittyneet ottelusta toiseen vastustajien tason tasaisesta koventumisesta huolimatta. Edellisestä kymmenestä ottelusta on kertynyt yhdeksän voittoa ja ammattilaisottelusaldo on nyt 9 voittoa ja 3 tappiota. Santalahti pitää edelleen hallussaan myös epävirallista Suomen kokeneimman amatöörivapaaottelijan meriittiä 50:n amatööriottelun saldollaan. Urheilu-uran ohella Turun ammattikorkeakoulussa tuotantotaloutta opiskelevan Santalahden vahvuuksia ottelijana ovat pysäyttämättömät alasviennit, lukkopainitaidot, ehtymätön ottelukunto ja taistelutahto. Edellisessä ottelussaan Santalahti kukisti Brasilian Rafael Da Silva Cordeiron kaikin tuomariäänin CAGE 46 -tapahtumassa 16.2.2019.

Pääotteluun kovalla työllä

- Pääotteluun nouseminen on hienoa. CAGE tarjoaa minulle kunnianosoituksen nostaessaan minut nyt tähän asemaan. Kova harjoittelu ja periksiantamaton asenne ovat tämän menestyksen avaimet. Toivottavasti viimeistään nyt tajutaan, että olen oikeasti huippuottelija, Santalahti summaa.

- Santalahti on viidessä CAGE-ottelussaan kehittynyt huimasti ja osoittanut kykenevänsä haastamaan Euroopan kärkeä. Tasaväkisen otteluparin voittajaksi nousee usein se kenellä on kovempi työmoraali ja voitontahto. Santalahti on toistuvasti osoittanut omaavansa nämä ominaisuudet. Eheillä työnäytteillä Santalahti on määrätietoisesti raivannut tietään pääottelijaksi ja aika on sille nyt kypsä, taustoittaa Cagen toimitusjohtaja One Silvera.   

Highlight & After Fight-haastattelu: CAGE 46 16.2.2019 Olli Santalahti vs Rafael Da Silva Cordeiro.

 CAGE 46 ottelu: Olli Santalahti vs Rafael Da Silva Cordeiro.Tyrmäävä kansainvälisten kehien veteraani

Viime vuodet Venäläisen jättiorganisaatio M1:n ja arvostetun Brittiläisen Cage Warriors-organisaation riveissä otellut 24-vuotias helsinkiläistynyt lappeenrantalainen Aleksi Mäntykivi tähdittää CAGE 47 -tapahtuman toista pääottelua toistamiseen poikkeusluvalla M1-organisaatiolta. Erittäin lopetushakuisena ottelijana tunnetun Mäntykiven meriitteihin kuuluu mm. ensimmäisen erän tyrmäysvoitto hallitsevasta Cage Warriors-mestari Soren Bakista. Edellisessä ottelussaan Mäntykivi tyrmäsi alapotkuilla moninverroin itseään kokeneemman brasilian Guilherme Cadenan CAGE 46 -tapahtumassa 16.2.2019.

Askeleen tai parin päässä kirkkaimmista valoista

- Oli hiton siistiä otella kotiyleisön edessä pitkästä aikaa ja teen sen uudestaan enemmän kuin mielelläni! Paikka toisessa pääottelussa merkitsee itselle sitä, että vuosien varrella tekemääni työtä arvostetaan ja paikka on ansaittu. Olen urallani askeleen tai parin päässä kirkkaimmista valoista ja motivaatiota sekä aikaa on reilusti. CAGE organisaationa on aivan Euroopan kärkeä ja moni on ponnistanut sieltä UFC:n riveihin. Käytän tämän näytönpaikan toistamiseen ylpeydellä, Mäntykivi arvioi.

- Mäntykivi on kohdannut urallaan erittäin kovia vastustajia ja kyennyt ottamaan heistä lopetusvoittoja näytöstyyliin. Kun tämä kehityskäyrä jatkuu, ei matka huipulle ole enää pitkä. On hienoa, että CAGE-yleisö pääsee toistamiseen nauttimaan Mäntykiven poikkeuksellisen vaarallisista pystyottelunäytteistä, kommentoi One Silvera.


Highlight & After Fight-haastattelu: CAGE 46 Aleksi Mäntykivi vs Guilherme Cadena.

CAGE 46 ottelu: Aleksi Mäntykivi vs Guilherme Cadena.

CAGE 47 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 27.4.2019 klo 18 alkaen.