CAGE 45: Jesse Urholinille uusi vastustaja – Henri Lintula uutena kortille

21.11.2018

CAGE 45: Moninkertaisen lukkopainin Euroopan mestari Jesse Urholinin vastustaja vaihtui – Henri Lintula uutena kortille

Moninkertaisen brasilialaisen ju-jutsun ja lukkopainin Euroopan mestarin Jesse Urholinin vastustaja lauantaina oteltavassa CAGE 45-ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vaihtuu. Venäjän loukkaantuneen Evgeny Tabarovskyn tilalle Urholinia vastaan saapuu Ukrainan Denis Vygovsky.

Patrik Kapanen joutuu vetäytymään tapahtumasta sairastelun takia, mutta Keravan Henri Lintula tulee uutena mukaan ottelukortille.

Porin painiässä Jesse Urholinin lauantaina kohtaava Ukrainan kokenut Denis Vygovsky on otellut paljon ympäri Eurooppaa. Tähänastisen uransa kovimman voiton hän otti Venäjällä M-1-organisaation tapahtumassa maaliskuussa, kun Brasilian tuolloin 9-2 -listainen Brendson Ribeiro kukistui tuomariäänin. Urholin ei ota vastustajansa vaihtumisesta stressiä.

– Ei vaikuta päämäärään, jokaista matsia lähdetään voittamaan. Valmistautuminen on mennyt hyvin ja uusia asioita on tarttunut siihen kuuluisaan pelikirjaan. Vammoilta on myös säästytty, kertoo porilainen valmistautumisestaan.

Lintula kovaan testiin

Sisu Gymin Henri Lintula liittyy ottelukortille ja kohtaa Ukrainan Alexey Valivakhinin. Ammattilaisuransa räväkästi aloittanut Lintula on lopettanut molemmat ottelunsa nopeasti ensimmäisessä erässä. Valivakhinilla on takanaan jo 25 ammattilaisottelua, joten Lintula on kovan haasteen edessä.

– Vastustaja on todella kokenut ja vaarallinen ottelun alussa. Hän hakee yleensä lopetusta hinnalla millä hyvänsä ottelun ensimmäisten minuuttien aikana. Itsellä pysyy paremmin maltti otellessa ja ottelu tulee kääntymään nopeasti mulle kaverin alkurynnistyksen jälkeen. Voitan TKO:lla ensimmäisen erän lopussa, suunnittelee Lintula.

Helsingin Patrik Kapanen joutuu sairastelun vuoksi vetäytymään ottelustaan Brasilian Leonardo Casottia vastaan. Potkunyrkkeilyspesialisti Casotti kohtaa Kapasen asemesta tapahtuman avausottelussa Ukrainan Bogdan Katkinin.

CAGE 45 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 24.11.2018 alkaen klo 18.

Pääottelussa Janne Elonen-Kulmala kohtaa Italian Davide Baneschin.