CAGE 44: Walls saa vastaansa voittamattoman venäläisen

04.09.2018CAGE 44: Edward Walls vs Ivan Kibala – Walls saa vastaansa voittamattoman venäläisen

Lappeenrannan Edward Wallsin (6-2) CAGE 44 -vastustaja vaihtuu viime metreillä. Kreikan loukkaantuneen Alex Savvidiksen korvaa viime metreillä Venäjän voittamaton Ivan Kibala (5-0). Kolmatta peräkkäistä voittoaan hakeva Walls pyrkii todennäköisesti ratkaisemaan ottelun lyönneillä, kun Kibala taas haluaa painia voittoon.

Päättäväisesti voittoon

MMA Lappeenrannan Edward Walls sai edellisessä ottelussaan makean revanssin Italian Manolo Sciannasta, joka vei voiton kaksikon ensimmäisessä kohtaamisessa kuristuksella. Huhtikuisessa CAGE 43 -illassa Walls kuittasi tyrmäyksellä 42 sekunnissa. Scianna-voitto oli makea, mutta se unohtui hyvin nopeasti ja seuraavaan otteluun valmistautuminen sai kaiken huomion.

Kibala on kolmas Wallsin vastustajaksi tulevaan iltaan kiinnitetty ottelija, mutta lappeenrantalainen ei ota pienestä turbulenssista stressiä.

– Ei minua kiinnosta kuka tulee vastaan. Keskityn siihen, että olen itse valmis ottelemaan. Sen verran katsoin, että Kibala on väkevän oloinen voittamaton venäläinen. Teen tarvittavat laskelmat ottelun alettua sen pohjalta miten kaveri reagoi ja valitsen sopivat aseet millä voitan, Walls miettii.


Katso Edward Wallsin makea revanssi Manolo Sciannasta.

Painija Kalingradista

Ivan ”The Bullet” Kibala on voittanut tähänastisen uransa kaikki viisi ottelua ennen täyttä aikaa. 23-vuotias Venäjän Kalingradissa asuva on voittanut alueensa mestaruuden vapaaottelussa. Wallsia hän kuvailee nopeakätiseksi pystyottelijaksi, mutta uskoo vievänsä voiton keskeytyksellä vahvan mattopaininsa ja -iskemisen ansiosta.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018
alkaen klo 18. Pääottelussa Anton Kuivanen kohtaa Moldovan Valeriu Mircean.


Katso Ivan Kibalan edellinen ottelu  Daniel Vasquezia vastaan.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018 alkaen klo 18.
Tapahtuman pääottelussa nähdään lajilegenda Anton Kuivanen.