CAGE 44: Tyrmäysekspertti Tuukka Repo kohtaa ranskalaisen lopetuskoneen ylemmässä painoluokassa

20.07.2018

CAGE 44: Repo vs Ayoub 

Tyrmäysekspertti Tuukka Repo kohtaa ranskalaisen lopetuskoneen

Näyttävistä tyrmäyksistä tunnettu Järvenpään Tuukka Repo (5-1) kohtaa Ranskan Amin Ayoubin (9-4) syyskuun 8. päivä Helsingin Kulttuuritalossa järjestettävässä CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtumassa. Repo on pitänyt kiirettä kahdessa viime ottelussaan, joista on tuloksena kaksi tyrmäysvoittoa alle kolmessa minuutissa. Mattopainissa loistava Ayoub on puolestaan voittanut peräti yhdeksän viimeisestä yhdestätoista ottelustaan, eikä ole hävinnyt koskaan ennen täyttä aikaa.

Ensimmäistä kertaa välisarjassa

Hardknocks Helsinkiä edustava 22-vuotias amatöörien vuoden 2015 MM-hopeamitalisti Tuukka Repo on ottanut harjoittelun ohella rennosti ja nauttinut elämästä marraskuisen ottelunsa jälkeen.

– Kävin lomalla, ulkona, koriskentällä, meressä, mökillä, metsässä ja 10 000 kertaa treenisalilla. Olen harjoitellut Henri Lintulan, Aleksi Mäntykiven, Abdul Husseinin ja muiden Sisu Gymillä ja Hardknocksilla olevien kanssa, kommentoi Repo viime aikojen liikkeitään.

Tuleva ottelu on Revon ensimmäinen välisarjassa, eli 77,1-kiloisissa. Hän ei ole sarjaan erityisen raamikas, mutta ei usko sen tuottavan ongelmia.
– Siellä pitkiä äijiä. Aina pitäisi kuulemma vetää painot niin alas kuin vain pystyy, jotta olisi mahdollisimman iso. Suurin osa vastustajista on jo nyt ollut n. 10 cm pitempiä, mutta miten niille on käynyt, miettii ammattilaisena vain kerran hävinnyt järvenpääläinen.

Vastustajansa mahdollisuuksiin Repo ei usko, vaikka hänen maanmiehensä voittivatkin hiljattain MM-kultaa jalkapallossa.

– Eiköhän yksi voitto jo riitä Ranskalle tälle vuodelle, tuumaa Repo itsevarmasti.


Tuukka Revon edellinen ottelu Klaudio Vecania vastaan.

Hurja ranskalainen

Ranskan Nantesissa asuva 23-vuotias Amin Ayoub kuvailee itseään hurjaksi, mutta älykkääksi ottelijaksi. Hän on voittanut eniten otteluja erilaisilla luovutusotteilla matossa, mutta ei ole untuvikko pystyottelussakaan. Ayoub kertoo, että hänellä on 22-3 -ottelulista thai- ja potkunyrkkeilyssä, joten hän on hyvin monipuolinen vapaaottelija, jolla ei ole heikkouksia.

Ayoub haluaa otella painoluokkansa parhaita vastaan mahdollisimman isoissa tapahtumissa. CAGE on hänen mielestään Pohjoismaiden paras promootio ja on iloinen saadessaan mahdollisuuden otella suomalaisyleisön edessä. Repoa hän pitää taitavana ottelijana, mutta uskoo vakaasti menestykseensä.

– Voitan hänet hurjalla tyrmäyksellä, Ayoub ennustaa.

Amin Ayoubin edellinen ottelu Yousef Wehbeä vastaan.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018 alkaen klo 18.
VOITA AINUTLAATUINEN ELÄMYSMATKA CAGE-MAAILMAAN FAST-KILPAILUSSA!