CAGE 44: Toisessa pääottelussa Aleksi Toivoselle kova armenialaishaastaja

03.08.2018

CAGE 44:  Toisessa pääottelussa Aleksi Toivoselle kova armenialaishaastaja

Lahden Aleksi Toivonen saa vastaansa Armenian Aren Akopyanin syyskuun 8. päivä Helsingin Kulttuuritalossa järjestettävän CAGE 44 -vapaaottelutapahtuman toisessa pääottelussa.

Lahden 26-vuotias huippulupaus Aleksi ”Jätti” Toivonen (6-0-0, 1 NC) on ammattilaisurallaan voittamaton ja amatöörinä voittanut kahteen kertaan vapaaottelun Suomen mestaruuden ja lukkopainin Euroopan mestaruuden. Pohjois-Euroopan toiseksi rankattu Toivonen otti huhtikuisessa ottelussaan uransa toistaiseksi kovimman voiton, kun Ranskan Salambek Damaev (9-4) taipui keskeytyksellä ensimmäisessä erässä.

– Edellinen ottelu meni aika lailla suunnitelmien mukaan. Sain vakuuttavan voiton kovasta vastustajasta, joka avasi myös kansainvälisten kärkiorganisaatioiden silmiä. Uutta putkeen ja toivottavasti saan mahdollisuuden lähteä maailmanvalloitukseen. Tavoitteena on tehdä kansainvälinen läpimurto lähiaikoina ja sen jälkeen tähtäin on ehdottomasti maailman kärkiottelijoissa, kommentoi Toivonen itsevarmasti.

Lahden Gentaita edustava Toivonen tietää tulevan vastustajansa olevan osaava ja monipuolinen, mutta ei ota stressiä hänen tekemisistään.

– Kovin tarkasti ei ole tapana kilpakumppaneita tuijottaa, kunhan löytävät häkkiin Kulttuuritalolla niin olen aika tyytyväinen, naurahtaa lahtelainen.

Vain yksi Toivosen otteluista on kestänyt ensimmäistä erää pidemmälle ja lyhyt iltapuhde on nytkin tähtäimessä.
– Pitkää showta en voi luvata, mutta viihdyttävyys on taattu, summaa Toivonen itsevarmasti.


Aleksi Toivasen ottelu Salambek Damaevia vastaan CAGE 43 -tapahtumasta.

Combat Sambon maailmanmestari

Moskovassa asuva 24-vuotias armenialaissyntyinen Aren Akopyan (7-2-0) tyrmäsi edellisessä ottelussaan Kiinan voittamattoman Shiwugere Jin ensimmäisessä erässä. Vieraskehässä menestyminen ei siis ole Akopyanille outoa.

Nyrkkeilytaustainen Combat Sambon maailmanmestari kertoo vahvuuksikseen voiman ja nopeuden. Hän tietää Toivosen olevan vahva ottelija ja hänen voittamisensa tulee edistämään hienosti armenialaisen uraa.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018 
alkaen klo 18. Pääottelussa Anton Kuivanen kohtaa Moldovan Valeriu Mircean.
VOITA AINUTLAATUINEN ELÄMYSMATKA CAGE-MAAILMAAN FAST-KILPAILUSSA!