CAGE 44: "Ihmissirkkeli" vastaan "Hurjimus"

09.08.2018CAGE 44: Niko Myllynen vs Amin Ayoub
"Ihmissirkkeli" vastaan "Hurjimus"

Tuukka Repo joutui vetäytymään loukkaantumisen takia ottelustaan Ranskan Amin "Fierceness" Ayoubia vastaan. Revon saappaisiin astuu lyhyellä varoitusajalla ennakkoluuloton hyvinkääläinen Niko "Ihmissirkkeli" Myllynen

Hyvinkään RNC Sport Clubia edustava 28-vuotias Niko “Ihmissirkkeli” Myllynen tunnetaan aggressiivisena pystyottelijana. Myllysellä ei ole tapana ottaa taka-askelia, vaan hyökätä ja murjoa vastustajansa keskeytyskuntoon. Hänellä on tilillään seitsemän voittoa, kaikki keskeytyksellä, ja seitsemän tappiota. Mattopainissa loistava Ayoub on puolestaan voittanut peräti yhdeksän viimeisestä yhdestätoista ottelustaan, eikä ole hävinnyt koskaan ennen täyttä aikaa.

Myllynen pitää Ayoubia kovalistaisena mattopainijana, mutta uskoo viime kuukausina erään ammattinyrkkeilijän opeilla hiotun pystyottelunsa olevan vastustajalleen liikaa.

– Tällä tasolla yksityiskohdat ratkaisevat, ja paineensietokyky punnitaan. Kun saan hiottua uudet nyrkkeilyoppini kohdilleen niin ranskalainen on pulassa, miettii hyvinkääläinen.


– Onnittelut Ranskan MM-jalkapallovoitosta, mutta tässä lajissa joudun tuottamaan maallenne pettymyksen. Yleisö saa nähdä kohta entistä terävämmän sirkkelin, summaa Myllynen itsevarmasti.


Niko Myllysen edellinen ottelu Patrik Pietilää vastaan.

Hurja ranskalainen

Ranskan Nantesissa asuva 23-vuotias
Amin "Fierceness" Ayoub (9 4) kuvailee itseään hurjaksi, mutta älykkääksi ottelijaksi. Hän on voittanut eniten otteluja erilaisilla luovutusotteilla matossa, mutta ei ole untuvikko pystyottelussakaan. Ayoub kertoo, että hänellä on 22-3 -ottelulista thai- ja potkunyrkkeilyssä, joten hän on hyvin monipuolinen vapaaottelija, jolla ei ole heikkouksia.

Ayoub haluaa otella painoluokkansa parhaita vastaan mahdollisimman isoissa tapahtumissa. CAGE on hänen mielestään Pohjoismaiden paras promootio ja on iloinen saadessaan mahdollisuuden otella suomalaisyleisön edessä.

– Vastustajani vaihtui hieman erityyliseen, mutta ei se haittaa, koska aikaa on vielä viisi viikkoa. Ottelen Repoa vastaan sitten myöhemmin. Myllynen ei ole minulle tarpeeksi vahva, voitan hänet ensimmäisessä tai toisessa erässä, Ayoub ennustaa.


Amin Ayoubin edellinen ottelu Yousef Wehbeä vastaan.

CAGE 44 -ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalossa lauantaina 8.9.2018 alkaen klo 18. Pääottelussa Anton Kuivanen kohtaa Moldovan Valeriu Mircean.