CAGE 43: Olli Santalahti haastaa brittiläisen Bellator-veteraanin!

23.03.2018CAGE 43 Olli Santalahti haastaa Bellator-veteraani Nathan Jonesin

Lauantaina 28.4.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 43 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Olli ”The Amazing” Santalahti saa vastaansa englantilaisen Nathan "Mr Bag & Tag" Jonesin.

7:n ammattilaisottelun voittoputkessa oleva Turun Finnfighters Gymiä edustava 24-vuotias Olli Santalahti on 9 ammattilaiskehissä käydyn ottelun lisäksi Suomen kokenein amatöörivapaaottelija 50 amatööriottelun saldollaan. Ammattilaisena UFC-ottelija Teemu Packalenin valmennettava ja treenikaveri Santalahti on saavuttanut 7 voittoa ja 2 tappiota. Voitoista 4 on tullut luovutusottein tai kuristuksin ja 2 tyrmäyksin. Voitettujen otteluiden lopetusprosentti 86%. Santalahti on tällä hetkellä Pohjois-Euroopan rankingeissa sijalla 7.

Vapaaottelu-uran ohella Turun yliopistossa fysikaalisia tieteitä opiskelevalla Santalahdella on tulevaa ottelua silmällä pitäen uudenlaiset suunnitelmat.

- Jones on ilmiselvästi taidokas mattokamppailija ja lopetushakuinen ottelija. Hänellä on ottelusaldossaan peräti 9 lopetusvoittoa. Harjoittelussa ollaan käyty oman pelin heikkouksien kimppuun ja samalla jalostettu vahvuuksia vielä paremmalle tasolle. Käytännössä matsiin saakka haetaan monta kertaa viikossa lajiosaamista pystylajien huipuilta. Lähdenkin ottelemaan Jonesia vastaan uudistetulla pystyottelusuunnitelmalla, enkä tule niinkään miettimään mahdollisia alasvientejä. Tämä ottelu ei luultavasti tule menemään toista erää pidemmälle. Terveisiä Jonesille, että harjoittele kovaa äläkä satuta itseäsi ennen ottelua, Santalahti summaa.

Edellisessä ottelussaan CAGE 42 tapahtumassa helmikuussa Santalahti voitti Roman Dikin (5-2-0). Katso ottelu alta.

Huhtikuussa Santalahtea vastaan asettuva Brittien kuudenneksitoista rankattu Team Titania edustava 31-vuotias englantilainen Nathan "Mr Bag & Tag" Jones on otellut viimeisimmät ottelunsa arvostettujen Bellator- ja Bamma-organisaatioiden riveissä. Kahdeksastatoista ammattilaisottelustaan Jones on voittanut 11, joista 9 kuristuksilla ja yhden tyrmäyksellä. Voitetuista otteluista 91% on keskeytysvoittoja. Tehokkaan matto-otteluarsenaalin lisäksi Jonesin repertuaarin kuuluvat myös mustavöisenä potkunyrkkeilijänä tarkat lyönnit ja potkut. Jones on nyrkkeilyssä voittamaton viiden voiton saldollaan ja voittanut myös ainoan K-1 ottelunsa.

Jones uhkuu röyhkeyttä ottelun alla.

- Santalahti on kova vastustaja. Muunlaiset vastustajat eivät minulle kelpaa. Tulen silti jatkamaan tavoilleni uskollisesti ja Santalahti tulee löytämään itsenä säkistä numerolappu varpaassa ennen ensimmäisen erän loppua, Jones veistelee.

Katso alta Jonesin tuorein ottelu Adam Proctoria vastaan.

CAGE 43 OTTELUKORTILLE KAKSI OTTELUA LISÄÄ


Lahtelainen Patrik Pietilä lähtee tavoittelemaan kymmenennettä ammattilaisvoittoaan kotimaista vastustajaa vastaan.

Illan avaa yksi Suomen meritoituneimmista mattokamppailutaitureista kun moninkertainen lukkopainin, brasilialaisen ju-jutsun sekä No-Gi:n Suomen ja Euroopan mestari Jesse Urholin tekee vapaaotteludebyyttinsä pohjois-irlantilaista vastustajaa vastaan.

Niin Pietilän, kuin Urholininkin vastustajat julkistetaan pian.

Katso ottelukortti kokonaisuudessaan tämän viestin lopusta.

CAGE 43 PÄÄOTTELUSSA LAJIPIONEERIEN KOHTAAMINEN:

MATTEUS LÄHDESMÄKI VS ASHLEIGH GRIMSHAW

VARAA PAIKKASI ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ NYT!