CAGE 43: Huippulupaus Aleksi Toivoselle uusi, entistä vaarallisempi vastustaja

04.04.2018CAGE 43 Toisessa pääottelussa vastakkain 
"Jätti" Aleksi Toivonen ja Salambek "The Black Panther" Damaev

CAGE 43 Ammattilaisvapaaottelutapahtuman toisessa pääottelussa lauantaina 28.4.2018 Helsingin Kulttuuritalolla Suomen kirkkaimpiin tulevaisuuden lupauksiin kuuluva, kahteen kertaan vapaaottelun Suomen mestaruuden ja lukkopainin Euroopan mestaruuden voittanut "Jätti" Aleksi Toivonen kohtaa alkuperäisen vastustajan Paul Marinin loukkaannuttua viiden ottelun voittoputkessa olevan tsetsenialaisen Salambek "The Black Panther" Damaevin.

Pohjoismaiden neljänneksi rankattua 25-vuotiasta Toivosta pidetään laajalti yhtenä painoluokkansa lupaavimmista nuorista eurooppalaisista ammattilaisvapaaottelijoista. Toivosen matto-ottelutaidot sekä niillä saavutetut meriitit ja menestys ovat luoneet nuorelle lahtelaiselle mainetta. Poikkeuksellisen näyttävästi alkaneella ammattilaisvapaaottelu-urallaan voittamaton Toivonen on urakoinut 5 ensimmäisen erän lopetusvoittoa. Toivosen tuorein ottelu on syyskuun CAGE 41-tapahtumasta Oleg Mykhaylivia vastaan. Katso ottelu kokonaisuudessaan alta.

Neljän viikon päästä CAGE 43:n toisessa pääottelussa Toivonen kohtaa itseään kaksi kertaa kokeneemman tsetsenialaissyntyisen, Saksassa asuvan Salambek "The Black Panther" Damaevin. Valtaosan otteluistaan Damaev on 4,5-vuotisella ammattilaisurallaan otellut tulevaa kärpässarjassa käytävää ottelua ylemmissä painoluokissa. 12:a ottelustaan Damaev on voittanut 9, joista 6 kuristuksin ja luovutusottein. Damaevin voitettujen otteluiden lopetusprosentti on 67%. Jatkuvasti eteenpäin tulevalla prässäämistyylillä otteleva Damaev omaa sambossa Master of Sports arvon. Damaevin vaarallisimpiin aseisiin kuuluvat painavat lyönnit sekä erittäin tehokas lopetusten ja kuristusten arsenaali mattopainissa. Katso Damaevin tuorein ottelu alta.

Edellisen ottelunsa jälkeen suoritetusta jalkaleikkauksesta toipunut Toivonen ei vastustajan vaihtumisesta hetkahda.

- Vastustajan vaihtuminen ei vaikuta mitenkään mihinkään. Lähes joka kerta alkuperäinen vastustaja on vaihtunut, joten tämä on tuttua hommaa. Uusi vastustaja Damaev on hyvä ja kokenut ottelija. Niin Damaev kuin alkuperäinen vastustaja Marinkin ovat molemmat vahvoja painijoita ja kovia lyöjiä. Tästä tulee taidollisesti tasokas ottelu. Lähden ottelemaan omaa otteluani enkä tuijota liikaa vastustajan tekemistä. Jokainen joka on nähnyt otteluitani on varmasti saanut rahoilleen vastinetta. Samaa ilotulitusta ja voitonjuhlaa on luvassa Kultsalla 28.4, Toivonen summaa.

CAGE 43 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA 28.4.2018

PÄÄOTTELUSSA SUOMEN JA ENGLANNIN LAJIPIONEERIEN KOHTAAMINEN:

MATTEUS LÄHDESMÄKI 14-9-3 VS ASHLEIGH GRIMSHAW 19-10-1, 3nc

VARAA PAIKKASI ALLA OLEVISTA LINKEISTÄ NYT!