CAGE 42: Suvi Salmimies vs Pamela Boveda Aguirre

18.01.2018

CAGE 42 Helsingin Kulttuuritalolla 17.2.2018 

Suvi Salmimies kohtaa Pamela Boveda Aguirren

Lauantaina 17.2.2018 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa kotimaan naisvapaaottelutähti Suvi Salmimies saa vastaansa maineikasta Nova Uniao-tiimiä edustavan paraguaylaisen BJJ-mustavyö Pamela Boveda Aguirren. 

32-vuotias kouvolalainen Suvi Salmimies on suomalaisista aktiivisista naisvapaaottelijoista kokenein 13:a ammattilaisottelun saldollaan. Otteluista 7 on voittoja, joista 2 tyrmäyksin, 5 tappioita ja yksi ratkaisematon. Kovasta kunnosta ja voimatasoista, sekä aggressiivisesta pystyottelustaan tunnettu Salmimies kohtaa helmikuussa 29-vuotiaan maineikasta Nova Uniao-tiimiä edustavan paraguaylaisen Pamela Boveda Aguirren. Bovedan ottelusaldo sisältää 5 voittoa ja yhden tappion. Kaikki voitot ovat tulleet ennen täyttä aikaa; 4 voitoistaan Boveda on ansainnut bravuuritekniikallaan suoralla käsilukolla ja yhden teknisellä tyrmäyksellä.

Voice of Finlandistakin tuttu muusikon töitä vapaaottelun ohella tekevä Salmimies lähtee otteluun luottavaisin mielin.

- Aika paljon tiedän jo Bovedasta, hän lähetti jo viestinkin missä kiitti ottelun järjestymisestä. Hän on minun pituinen vasuri jolla on brasilialaisen ju-jutsun musta vyö. Hän on ilmeisesti otellut ahkerasti BJJ:ssä ja haluaisi otella matossa. Omasta mielestäni olen kuitenkin parempi kaikessa, mutta noiden jujiteroiden mattojutuista ei koskaan tiedä. Tämä on kuitenkin vapaaottelua. Veikkaan voittavani teknisellä tyrmäyksellä, Salmimies kertoo. 

Ilmailualan insinöörin päivätöitä tekevä Boveda kertoo olevansa kiitollinen tulevasta ottelusta useasta syystä.

- Olen erittäin kiitollinen saadessani otella kovaa Salmimiestä vastaan arvostetussa CAGE-tapahtumassa. Ottelu tulee olemaan varmasti monipuolinen missä nähdään sekä pysty-, että matto-ottelua ja tiedän vastustajani janoavan voitto yhtä paljon kuin minäkin. Olen myös innoissani päästessäni Suomeen. Olen unelmoinut 15-vuotiaasta saakka Suomeen pääsemisestä koska suosikkibändini on Nightwish, Boveda kertoo.

CAGE 42 pääottelussa Anton Kuivanen saa vastaansa Junior Maranhaon.

CAGE 42 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 17.2.2018 klo 18 alkaen.

Katso alta Suvi Salmimiehen haastattelu.