CAGE 41 Vauhtia ja vaarallisia tilanteita kevyessä raskaassa sarjassa

08.11.2017

CAGE 41 Helsingin Kulttuuritalolla 25.11.2017

Saku Heikkola vs Ilya Bochkov

Lauantaina 25.11.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Valkeakosken Saku Heikkola kohtaa Venäjän Ilya  Bochkovin kevyen raskaansarjan ottelussa.

36-vuotias Saku Heikkola on kymmenvuotisella ammattilaisurallaan otellut jo 15 kertaa kohdaten mm.  UFC-supertähti Alexander Gustafssonin. CAGE-promootion alla Heikkola on saavuttanut viimeisen kolmen vuoden aikana 6 voittoa ja 2 tappiota. Uransa 16:nteen otteluun Heikkola saa vastaansa venäläisen M-1 organisaation ottelijan Ilya Bochkovin. 31-vuotiaan Bochkovin ottelusaldo on 4 tyrmäysvoittoa ja 1 tappio tuomariäänin, joten selkeä kokemusetu on Heikkolalla, mutta Bochkovin tyrmäysvoima puhuu puolestaan.

Heikkola lähtee otteluun luottavaisin mielin.

- Vastassa on jämerä kaveri kenellä on vakuuttavia tyrmäysvoittoja. Tästä saadaan varsin mieleinen ottelu aikaan. Itsellä taitaa olla hivenen pituusylivoimaa ja kun onnistun sen hyödyntämään niin ollaan hyvissä asemissa. Takakäteen ollaan saatu uutta potkua, se kun saadaan ottelussa osumaan, niin se on "tervetuloa Suomeen!", Heikkola arvioi.

Heikkolan edellinen ottelu päättyi tappioon tuomariäänin helmikuussa CAGE 38-tapahtumassa Bochkovin seurakaveri Andrey Seledtsovia vastaan. Bochkovin tuorein ottelu päättyi tyrmäysvoittoon Arkadiy Lisiniä vastaan Pietarin M-1 tapahtumassa.
Bochkov on vähäsanainen ja itsevarma.

- Heikkola on erittäin vahva ottelija, mutta olen kurinalainen ja rohkea iskijä. Tulette näkemään mahtavan ottelun ja muistamaan minut sen jälkeen, Bochkov toteaa.

CAGE 41 pääottelussa nähdään Espoon Joni Salovaaran ja amerikkalaisen Alex Gilpinin kohtaaminen.

CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 25.11.2017 klo 18 alkaen.



Katso yllä olevasta videosta Saku Heikkolan edellinen ottelu
CAGE 38 tapahtumasta 18.2.17.