CAGE 41: Tuukka Repoa vastaan tyrmäyksiä ja lopetuksia niittänyt Klaudio Vecani

25.10.2017

 

CAGE 41 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA 25.11.2017:

MM-HOPEAMITALISTI TUUKKA REVOLLE HAASTAJAKSI TYRMÄYKSIÄ NIITTÄNYT KLAUDIO VECANI KREIKASTA

Lauantaina 25.11.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa vuoden 2015 MM-hopeamitalisti Tuukka Repo kohtaa albanialaissyntyisen, Kreikassa asuvan Klaudio Vecanin.

21-vuotias järvenpääläinen Tuukka Repo siirtyi ammattilaiseksi helmikuussa 2016 voitettuaan edellisen vuoden amatöörien maailmanmestaruuskilpailuissa hopeaa. Ammattilaisurallaan Repo on voittanut neljä ja hävinnyt yhden ottelun. Seuraavassa ottelussaan Repo kohtaa tyrmäys- ja kuristusvoittoja niittäneen Klaudio Vecanin.

- En muista millainen mies tämä Vecani on, mutta ainahan ne on minua huonompia joten ei ole väliäkään. Kai se sellainen nykyaikainen vapaaottelija oli eikä vaan esimerkiksi pystyottelija. Kyllä jonkun videon näin missä oli riehuva äijä. Itse olen taas kovassa iskussa ja Californian surffiaalloilla treenatut cutbackit ovat niin tiukkaa tavaraa, että ne rytmivaihdokset menee suoraan matsiin. Jos matsi menisi kuten viimeksi, niin se olisi hyvä, mutta senhän näkee sitten vasta matsipäivänä. Ei näitä liikaa kannata suunnitella. Helppo hommahan se on kun menee vaan ja myllää, Repo tarinoi tyylilleen uskollisena.

Revon edellinen ottelu syyskuussa CAGE 40-tapahtumassa tuolloin vielä voittamatonta Vitezslav Rajnochia vastaan oli vauhdikas ja loppui lyhyeen. Repo tyrmäsi 6:n ottelun voittoputkessa olleen ja itseään huomattavasti kookkaamman Rajnochin ensimmäisen erässä ajassa 2:12. Ottelua voisi luonnehtia Revolle tavanomaiseksi sillä hänen otteluistaan ainoastaan yksi on päättynyt muuten kuin tyrmäyksellä.

- Hyvä fiilis jäi ottelusta kun se oli nopeasti ohi ja pääsi freesinä Apolloon jatkoille. Vastustaja kyllä löi kovaa, mutta kun minun takakäsi osuu, niin se osuu kovaa, Repo analysoi.

Ateenassa asuva ja Kreikkalaista Pyrsos Fight Teamia edustava 25-vuotias Vecani on ammattilaisurallaan voittanut 5 ottelua ja hävinnyt kaksi. Kaikki voitot ovat tulleet ennen täyttää aikaa; kolme tyrmäyksellä ja kaksi kuristuksella.

- Repo on kova kundi ja varmasti kova vastustaja, mutta jää jyrän alle. Matsi tulee päättymään kun voitan tyrmäyksellä tai kuristuksella, ennakoi Vecani.

- Repo on erikoistunut tyrmäyksiin ja antanut ottelu ottelulta kypsempiä näyttöjä. Repoa vastaan tuleva Vecani on myös ahnas lopetusten ja tyrmäysten metsästäjä joten ottelusta on urheilijoiden tyylin ja otteluhistorian valossa lupa odottaa nopeaa ja viihdyttävää, arvioi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

CAGE 41 MMA AMMATTILAISVAPAAOTTELUA

HELSINGIN KULTTUURITALOLLA LAUANTAINA 9.9.2017 kLO 18.