CAGE 41: Huippulupaus Aleksi Toivoselle haastaja Briteistä

09.10.2017

 

CAGE 41 HELSINGIN KULTTUURITALOLLA 25.11.2017:

ALEKSI TOIVONEN KOHTAA BRITTILUPAUKSEN

Lauantaina 25.11.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavassa CAGE 41 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa kahteen kertaan vapaaottelun Suomen mestaruuden ja lukkopainin Euroopan mestaruuden voittanut "Jätti" Aleksi Toivonen kohtaa Brittien nuoren lupauksen Coner "Hand Grenade" Hignettin.

Pohjoismaiden neljänneksi rankattua 25-vuotiasta Toivosta pidetään laajalti yhtenä painoluokkansa lupaavimmista nuorista eurooppalaisista ammattilaisvapaaottelijoista. Toivosen matto-ottelutaidot sekä niillä saavutetut meriitit ja menestys ovat luoneet nuorelle lahtelaiselle mainetta. Poikkeuksellisen näyttävästi alkaneella ammattilaisvapaaottelu-urallaan Toivonen on urakoinut 5 ensimmäisen erän lopetusvoittoa kuudessa ottelussaan.   

Toivosta vastaan marraskuussa asettuva 22-vuotias Englannin Merseysiden kasvatti Hignett tulee arvostetulta HAMMA-salilta ja on niinikään aloittanut ammattilaisuransa voitokkaasti neljällä ensimmäisen erän kuristusvoitolla kuudessa ammattilaisottelussaan. Hignettin ainoat kaksi tappiota ovat tulleet tuomariäänin kovista vastustajista maineikkaissa Cage Warriors ja ACB-promootioissa. Vaikka "Hand Grenade" lempinimellä tunnettu Hignett on saavuttanut mainetta ennen kaikkea vaarallisena ja lopetushakuisena matto-ottelijana on tällä merkittävää osaamista myös pystyottelun saralla mistä kielivät musta vyö shotokan karatessa ja potkunyrkkeilyssä. 

Toivosen näkemys tulevasta ottelusta on koruton.

- En ole tarkemmin vastustajaan perehtynyt, se on valmentajieni tehtävä. Luotto omiin taitoihin on yhtä kova kuin ennen ja sama riivaava voitonnälkä tullaan näkemään taas kun astun häkkiin. Olen hyvässä iskussa ja  jatkoin harjoittelua lähes välittömästi edellisen ottelun jälkeen, joten luvassa on taas vauhtia, hallintaa ja varmasti lopetus - Conerille tervetuloa Suomeen, Toivonen julistaa.

Itsevarmuutta ottelun alla ei puutu englantilaiseltakaan.

- Tämä on minulle hyvä ottelu sillä haen aina korkealuokkaisia vastustajia. Haluan kiittää Aleksia ottelun hyväksymisestä, mutta haluan hänen myös tietävän, että olen täysin toisella tasolla verrattuna hänen aikaisempiin vastustajiinsa ja odotan innolla hänen kohtaamistaan häkissä. Haen aina tyrmäystä tai kuristusta, kertoo Hignett.
 

CAGE 41 Pääottelussa nähdään Joni Salovaara.

CAGE 41 MMA AMMATTILAISVAPAAOTTELUA

HELSINGIN KULTTUURITALOLLA LAUANTAINA 9.9.2017 kLO 18.