CAGE 39 Mikael Nyyssönen vs Patrik Kapanen!

13.03.2017





Lauantaina 29.4.2017 Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuman ottelukortti on saanut mielenkiintoisen Suomi vs. Suomi-kohtaamisen kun Mikael Nyyssönen saa haastajakseen Patrik Kapasen.

Niin Nyyssönen kuin Kapanen ovat kahden ottelun voittoputkessa. Molempien ottelutyyli on erittäin lopetushakuinen - yhteenlaskettu ottelusaldo pitää sisällään 17 ottelua joista ainoastaan kolme on mennyt täyden ajan jälkeen tuomariäänille. 

Nyyssönen kaivoi vakuuttavan voiton triangeli-kuristuksella ensimmäisessä erässä tsekkiläisestä Martin Burkotista edellisessä ottelussaan CAGE 34-tapahtumassa helmikuussa 2016. Ottelun voit katsoa tämän jutun lopussa olevasta videolinkistä tai täältä. Nyyssösen yli vuoden mittaiseksi venynyt ottelutauko johtuu polvivammasta minkä kuntouttaminen on nyt takanpäin. Kapanen sen sijaan on otellut viimeksi Aleksi Savolaista vastaan CAGE 38-tapahtumassa helmikuussa. Vauhdikkaasta ja uhkarohkeasta ristiinlyömisestä koostunut ottelu kääntyi Kapasen voitoksi takakuristuksella ensimmäisessä erässä. Ottelun voit katsoa tämän jutun lopussa olevasta videolinkistä tai täältä.

Ottelua edeltävä sanailu lupailee tunteet kuumentavaa kohtaamista.

- Kapanen on leuanhimoinen tupla tai kuitti-mies. Pistää kaikki paukut samantien peliin ja tulee ryminällä päälle. Kapasen matsit on tähän mennessä aina päättyneet ennen täyttä aikaa. Kapanen otti viime matsissaan kuristusvoiton Aleksi Savolaisesta. Monesti aikaisemminkin kun joku on voittanut kavereitani Tampereelta, on he saaneet seuraavaksi vastaansa minut. Näin minulle hävinneitten lista on pitkä: Rasul Khataev, Ville Heikkonen, Viktor Tomasevic, Suleiman Bouhata. 29.4 jälkeen listalta tullaan löytämään myös Savolainen, povaa Nyyssönen.

- Nyyssösellä on erittäin hyvä ottelusaldo ja taistelijan pää. Hän on otellut todella kovia matseja voitokkaasti ja selviytynyt kovistakin turpasaunoista voittajana. Vahvuuksiin hänellä kuuluu hyvä kunto ja henkinen lujuus, mutta teknisesti hän ei ole tosi hyvä millään osa-alueella. Näytän Nyyssöselle kaapin paikan ja sen pystyn lupaamaan, että jos Nyyssösen liike ei ole parantunut, niin hän tulee koristamaan rekordiani rumalla tyrmäystappiolla tai kuristuksella.

Kapanen nimenomaisesti pyysi saada kohdata itseään huomattavasti kokeneemman Nyyssösen, kenen listalta löytyy mm. voitto Makwan Amirkhanin voittaneesta Victor Tomasevicistä.

- Nyyssönen saa toimia mun ponnahduslautana kohti isompia matseja, valottaa Kapanen.

Kovalistainen Nyyssönen on tottunut olemaan haluttu päänahka muiden suomalaisten ottelijoiden silmissä.

- Jokainen ihminen tekee virheitä elämässään. Se, että Kapanen halusi kohdata minut häkissä on vain yksi niistä. Pystyn näkemään jo Kapasen kulmamiesten turhautuneet katseet kun olen murskannut heidän ottelustrategian ja he ovat kysymyksen äärellä "Mitä nyt?". Ottelussa tullaan näkemään Suomen vapaaotteluhistorian ensimmäinen twister-lopetus ensimmäisen erän lopussa tai toisen erän alussa, Nyyssönen lupailee.



Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa oleva Janne "Jamba" Elonen-Kulmala.


CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.













CAGE 39 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 29.4.2017 klo 18 alkaen.