CAGE 37: MM-mitalisti ansaitsi näytöillä ottelutilaisuuden

28.09.2016

 

 

CAGE 37: Tuukka Repo hakee jatkoa voittoputkelleen marraskuussa

Vuoden 2015 MM-hopeamitalisti, 20-vuotias järvenpääläinen Tuukka Repo palaa vapaaottelupromootio CAGE:n häkkiin marraskuun 26. päivä voittamattomana.

- Tuukka Repo on yksi Euroopan kirkkaimpia tulevaisuuden huippulupauksia. Amatöörien MM-hopeamitalin saavuttamisen jälkeen Tuukka siirtyi Cageen ammattilaiseksi ja on otellut meillä tänä vuonna kaksi kertaa. Molemmista tuloksena näyttävä tymäysvoitto. 3-viikon takainen matsi oli niin vakuuttava, että halusimme kovassa vireessä olevan Tuukan jatkamaan nousujohteista ammattilaisuraansa heti seuraavaan tapahtumaan, kommentoi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

- Rento päivä, tuntui erilaiselta, kun ei jännittänyt oikeestaan ollenkaan. Oli vaan hyvä fiilis. Ihan sellainen peruspäivä toimistolla. Mähän sanoin etukäteen, että tuokaa vaan niitä mua pidempiä ja ulottuvampia nyrkkeilijöitä vastaan, mä tyrmään ne kyllä niinkuin ennenkin. Ja hyvinhän se meni. Aiemmissa matseissa on ollu enemmän sellanen adrenaliinintäyteinen "nyt mennään"-fiilis. Tällä kertaa olin zonessa ja krusailin. Ja tuli lisää varmuutta siihen minkä tiesin kyllä jo ennestäänkin, että nää nyrkit kaataa jengii, summaa Repo tuntemuksia edellisestä ottelustaan.

Uran jatkoa ja tulevaa ottelua Repo arvioi rauhallisen itsevarmasti.

- Mikään ei oo muuttunut. Suunta on oikea ja mennään maaliin asti. Tämä vuosi on sujunut Cagessa tosi hyvin ja nyt tulee vielä kolmas voitto marraskuussa. Kun ensi vuosi menee vielä paremmin, niin ollaan tyytyväisiä, Repo summaa.

Myös Revon päävalmentaja Sami Mehamedi näkee valmennettavansa kehityskulun lupaavana.

- Suunta on oikea ja suurille muutoksille ei nyt näyttäisi olevan tarvetta kun toimiva kaava on löydetty. Tuukalla on kaikki eväät päästä pitkälle, kommentoi Mehamedi.

Repo suorittaa parhaillaan varusmiespalveluksen viimeistä viikkoa ennen kotiutusta Santahaminan urheilujoukoissa.

- Intti meni hyvin. Alku oli semirankkaa. Päivät oli tosi pitkiä, kun kaikki piti suorittaa niin paljon muita nopeemmin kun urheilujoukoilla treenaaminen syö paljon aikaa, mutta loppua kohti alkoi jo vähän hellittämään. Keskimäärin sain treenata kerran päivässä iltavapaalla ja välillä oli viikon mittaisia treenileirejä. Aamutreeneihinkin pääsi välillä ja matsiin valmistautumista varten sain hyvin lomaa. Intin loputtua palataan taas kahden päivittäisen treenin arkeen ja ruokavalioonkin pystyy vaikuttamaan vähän eri lailla, kertoo Repo.

Tapahtuman pääottelussa nähdään 11-ottelun voittoputkessa ja kansainvälisen läpimurron kynnyksellä oleva Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala.


CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla marraskuun 26. päivä klo 18 alkaen.

Katso Tuukka Revon edellinen ottelu alta



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE