CAGE 36: Voitokas CAGE-debyytti toi paikan syyskuun ottelukortille

01.06.2016

 

 

CAGE 36: Onnistunut CAGE-debyytti toi paikan syyskuun ottelukortille

 


Aleksi Toivonen palaa Helsingin Kulttuuritalolle syyskuun 3. päivänä CAGE 36-tapahtumassa näyttävän ja voitokkaan CAGE-debyytin jälkeen, jossa hän lukotti italialaisen Nicolai Turcanin ensimmäisessä erässä.

Polvilukolla ajassa 1.09 voittanut lahtelainen oli tyytyväinen tapahtumaviikonloppuun kokonaisuutena.

- Yhteistyö CAGE:n kanssa sujui todella vaivattomasti ja luontevasti. Aikataulut olivat hyvät ja järjestelyt toimivat hienosti. Olen ollut todella tyytyväinen. Mitä itse otteluun tulee, hyvää lopetusta lukuun ottamatta alkuun oli vähän vaikeuksia päästä kaverin rytmiin mukaan. Tarvittavat korjaukset tehdään kuitenkin kesän aikana ja syyskuussa häkissä nähdään entistä tehokkaampi mies, Toivonen lupaa.

- On hienoa päästä ottelemaan heti alkusyksyyn, jolloin saan pidettyä kisatuntumaa yllä ja on mahdollisuus takoa vielä 5-0 lista vuoden loppuun mennessä, Toivonen jatkaa avaten loppuvuoden suunnitelmiansa.

Lahden Gentaita edustava Toivonen tietää jokaisen vastustajan tuovan omat haasteensa ja attribuuttinsa häkkiin astuessaan.

- Joku helppo vastustaja, niin ei tarvi hikoilla... hahahah ei vaan. Jokainen vastustaja on aina uusi haaste ja varmasti erilainen pulma tulee eteen, kuin taas mitä aiemmat vastustajat ovat olleet.

Toivosta pidetään yhtenä lahjakkaimmista ja lupaavimmista nuorista vapaaottelijoista, mutta vakuuttaa pitävänsä jalat maassa keskittyen kovaan treenaamiseen.

- Se, että pidetään lahjakkaana ja lupaavana ei vaikuta mitenkään. Keskityn omaan tekemiseen ja paineet luon itse itselleni. Sitä paitsi kova harjoittelun taso ja ihanan rakentavat valmentajat pitävät jalat tiukasti maan pinnassa kiinni.

UFC-ottelija Makwan Amirkhanin kanssa harjoitteleva 24-vuotias nuorukainen kertoo "Makun" tuovan arvokasta oppia Lahden Gentain salille.

- Maku on tällä hetkellä Suomen ykkösvapaaottelija ja tietysti arvokas lisä Lahtelaiseen treenirinkiin. Ainahan miehellä on jotain niksejä opetettavana.

Tulevan ottelun kulku on jo selkeä, vaikka ottelu on vielä muutaman kuukauden päässä.

- Mä hymyilen paljon, vastustaja tuijottaa vihaisesti. Ottelu alkaa, otan yhden töötin nenään, vien mattoon ja lopetan ekassa, Toivonen ennustaa.

Vahvuuksinaan komeaa partaa, hyvää rusketusta ja mattopainia pitävä kääpiösarjalainen avartaa kesäsuunnitelmiaan.

- Harjoittelen kuvankauniissa Lahdessa muutamia kotimaan leirityksiä lukuun ottamatta. Harjoittelen kovaa ja grillaan mahdollisimman paljon, ennen kuin pitää alkaa tuijottaa vaa'an lukemia.

Toivonen haluaa välittää kiitoksensa tukijoukoilleen.

- Kiitokset kaikille tukijoille ja yhteistyökumppaneille tuesta, jota saan joka päivä kun työskentelen kohti tavoitteitani. Nähdään Kultsalla.

OSTA LIPUT

 

OSTA LIPUT



CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE