CAGE 36: Pääottelu vaihtuu

23.05.2016

 

3. Syyskuuta Helsingin Kulttuuritalolla oteltavan CAGE 36 amattilaisvapaaottelutapahtuman pääottelu vaihtuu.
Alunperin pääotteluun kaavailtu Anton Kuivanen koki CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 13. toukokuuta  tyrmäystappion  mistä seurauksena Suomen Vapaaotteluliitto asetti Kuivasen kuuden kuukauden ottelukieltoon terveydellisistä syistä, joten Kuivasen ottelua ei tulla näkemään CAGE 36 tapahtumassa. Tapahtuman uusi pääottelija julkaistaan tällä viikolla.
 
Omaa terveyttään tärkeänä pitävä Kuivanen on läpikäynyt kattavat terveydelliset tutkimukset tuoreen tappion jälkeen.  Tutkimuksissa ei havaittu tilanne huomioiden mitään tavallisesta poikkeavaa.
 
- Mun arki jatkuu samanlaisena kuin ennenkin. Vapaaottelu on mulle elämäntapa, nautin isosti urheilemisesta ja treenisalin ilmapiiristä. Ne toimii parhaana vastalääkkeenä tappion tuoman pettymyksen selättämisessä. Toki terveys on asetettava kaiken edelle ja urheileminen tehdään sen ehdoilla. Jatkan kasvun ja kehittymisen tiellä vapaaottelijana ja ihmisenä. Kilpauran jatkosuunnitelmien tekemiseen palataan sitten kun sen aika on, summaa Kuivanen.
 
- Me tuemme Antonia kuten ennenkin ja olemme sopineet, että kun kiirettä jatkosuunnitelmien tekemiseen ei kummallakaan ole, niin palaamme niihin sopivana ajankohtana. Yksi matsi ei Antonin taitoja tai arvoa urheilijana muuta kuin yhden matsin verran, mutta olemme Antonin kanssa samaa mieltä myös siitä, että terveys on aina asetettava etusijalle, kertoo CAGE:n toimitusjohtaja One Silvera. 


CAGE 36-Liput Early Bird-hintaan -10% toukokuun loppuun asti!

OSTA LIPUT

CAGE 36 Ottelukortti







 

OSTA LIPUT



CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE