CAGE 36: Pääottelijat vastakkain

26.05.2016

 

Ensimmäistä kertaa CAGE:n historiassa kaksi tunnettua korkean luokan kotikulman pääottelijaa kohtaa toisensa. Oulun Kamppailuklubin ja Team Robert Drysdalen Rafael Domingos saa vastaansa Espoon Kehähaiden Joni Salovaaran syyskuun 3. päivä Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 36-tapahtumassa.

"Rafi" ja "JoSa" tuntevat toisensa vapaaottelupiireistä, mutta eivät ole koskaan harjoitelleet yhdessä.

- Rafi on taitava ammattilainen ja on omistautunut brasilialaiselle jujutsulle ja vapaaottelulle. Saavutukset varmasti puhuvat puolestaan, Salovaara ylistää brasilialaista maailmanmestaria.

- Hän on erittäin hyvä ja älykäs ottelija ja todella mukava herrasmies, Rafi antaa omat kehunsa espoolaiselle Salovaaralle.

Domingos ja Salovaara ottelivat kaksi viikkoa sitten samalla ottelukortilla CAGE 35-tapahtumassa. Domingos koki uransa ensimmäisen tappion ranskalaiselle Arnold Querolle yksimielisin tuomariäänin. Salovaara kohtasi valkovenäläisen Ivan Gladkiyn voittaen teknisellä tyrmäyksellä ajassa 5.00 ensimmäisessä erässä.

- Minulla oli paljon stressiä ja häiriötekijöitä muilla elämän osa-alueilla ennen ottelua, mutta tämä oli hyvä opetus minulle kuinka hallita stressiä ennen otteluita, Domingos kertoo uransa ensimmäisestä ja ainoasta tappiosta.

- Yksi ottelu muiden joukossa. Hyviä hetkiä ja hankalia hetkiä. Loppui toki liian aikaisin, Salovaara summaa kahden viikon takaisesta ottelusta.

Aina uusia haasteita etsivä espoolainen tietää Domingosin olevan vaarallinen matossa ja sen takia hän halusikin kyseisen ottelun.

- Tietysti Rafin vahvuudet huomioidaan valmistautumisessa, mutta pääpaino ja ajatukset on omassa tekemisessä. Aion harjoitella rajusti, normaaliin tapaan läpi kesän. Haluan otella kovia ja haastavia otteluita, joissa joudun tekemään töitä voiton eteen tosissani ennen ottelua harjoittelemalla ja itse ottelussa. Muunlaiset ottelut eivät motivoi. Siksi pyysimme tätä ottelua. Rafi antaa sellaisen haasteen.

Espoosta otteleva Salovaara kertoo oman näkemyksensä tulevan ottelun kulusta.

- Näen kovatasoisen mittelön, jonka voitan. Olen kokeneempi vapaaottelija. Rafi osaa ainakin jujutsua ja on toistaiseksi etevämpi volteissa. Olen mielestäni hauskempi kuin Rafi ja parempi pyöräilijä. Ottelusta tulee näyttävä. Muuta en voi luvata.

Domingos antaa oman analyysinsä tulevasta ottelusta.

- Valmistautuminen ei muutu, koska tykkään lajista. En myöskään ota ikinä paineita mistään ottelusta. Haluan, että ottelusta tulee hieno ja viihdyttävä. Olen valmis kaikkeen, voin otella pystyssä sekä matossa, mutta tietenkin jujutsu on ykkösaseeni. Uskon, että Salovaaran aseet löytyvät pystyottelusta. Tykkäämme kumpikin otella kovaa ja fanit näkevät varmasti hyvän ottelun.

Salovaara lähettää kesäterveisensä Rafille.

- Hyvää kesää ja harjoittele kaadonpuolustusta ja altapoistuloja syksyä varten, Salovaara vinkkaa Domingosille.

Domingos antaa lyhyen ja ytimekkään neuvon Salovaaralle.

- Be ready.

Suomea toiseksi kodiksi kutsuva Rafi haluaa lähettää myös terveiset suomalaisille vapaaottelufaneille.

- Arvostan suomalaisia faneja, on hienoa tuntea olevansa kotona. Tunnen itseni suomalaiseksi. Kiitos kaikille!




CAGE 36-Liput Early Bird-hintaan -10% toukokuun loppuun asti!

OSTA LIPUT

CAGE 36 Ottelukortti




 

OSTA LIPUT



CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE