CAGE 32: Taisto vapaaottelun epävirallisesta mattoherruudesta

06.10.2015

CAGE 32: Taisto vapaaottelun epävirallisesta mattoherruudesta


Kennet Mattsson hakee seitsemännettä perättäistä voittoa CAGE 32 tapahtumassa Helsingin Kultuuritalolla 23.10 kohdatessaan Ville Heikkosen

GB Gymiä ja Primus Fight Teamia edustava Tampereelta Helsinkiläistynyt Mattsson tunnetaan erityisesti mattopainivirtuoosina. Mattssonin ottelusaldo on vaikuttavat 7 voittoa, joista 4 kuristuksin ja ainoastaan kaksi tappiota. Meriitteihin lukeutuu myös vapaaottelun Suomen mestaruus vuodelta 2010 ja lukkopainin Finnish Open-turnausvoitto kuluvalta vuodelta.

Pääni olen miettinyt puhki, että miten tätä ottelua voisi trashtalkilla hypettää, mutta Ville on niin mukava mies, että ei hänestä osaa sanoa pahaa sanaa, toteaa Mattsson.

Mattsson ja Heikkonen ovat toisilleen jo entuudestaan tuttuja kilpatatameilta, sillä he ottelivat toisiaan vastaan lukkopainisäännöillä vuonna 2014. Tuolloin ottelu päättyi ratkaisemattomana. Ottelu muistetaan mm. Siitä, että Mattssonin otteluasu oli koko vartalon peittävä hämähäkkimies-puku. Nyt paremmuudesta mitellään ammattilaisvapaaottelusäännöin.

- Meillä on molemmilla rahkeet voittaa tämä matsi missä voisi sanoa panoksena olevan Suomen epävirallinen vapaaotteluherruus mattopainin saralla kevytsarjassa. Viimeksi Villellä meni matsissa pohje jo aikaisessa vaiheessa matsia ja itselläni hämähäkkimiespuku osoittautui niin liukkaakksi, etten meinannut saada mistään otetta. Tällä kertaa tuloksena on varmasti kiivaampi matsi, Mattsson ennustaa.

Espoon Kehähaita edustava Ville Heikkonen on lukkopainipiireissä pelätty vastustaja. Ammattilaisvapaaottelijana Heikkonen on kerännyt tililleen 3 voittoa ja yhden tappion - kaikki luovutusottein.

- Treenit on menneet paremmin kuin koskaan ja kehitystä on tullut joka osa-alueeella edellisen matsin jälkeen. Mä oon nyt kaikessa paljon parempi, kertoo Heikkonen.

- Tää on urheilua ja molemmat varmasti tekevät kaikkensa voittaakseen. Nyt jatketaan siitä mihin viimeksi lukkopainisäännöillä jäätiin ja eiköhän meidän kaveruus kestä sen, että me unohdetaan se kaveruus häkissä olon ajaksi, toteaa Heikkonen.


CAGE 32 Ottelukortti

(Tilanne 5.10.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team/Team East Front, Brazil  

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team, Helsinki vs.
Emil Weber Meek (5-2-1, 1 no contest) CSA.dk / MMA Trondheim, Norway

-77,1 kg
Juha-Pekka Vainikainen (22-10-1) Espoon Kehähait vs.
Domingos Mestre (11-7-0) Götebörg MMA / Team East Fron, Portugal

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team, Helsinki vs. 
Ondrej Skalnik (9-6-0) Penta Gym Prague, Czech Republic

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Julien Piednoir (5-2-0) ABS Team, France

-70,3 kg
Kennet Mattsson (7-2-0) GB Gym / Primus Fight Team vs.
Ville Heikkonen (3-1-0) Espoon Kehähait

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym, Järvenpää vs.
Dennis Olofsson (0-0-0) Pancrase Gym, Sweden

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2105.

OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE