CAGE 32 Pääottelupari: Suomi vs. Brasilia

24.09.2015

CAGE 32 PÄÄOTTELUPARI: Suomi vs. Brasilia

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuman pääottelu käydään Joni Salovaaran ja Rafael Macedo Da Silvan välillä painoluokassa 65,8kg Helsingin Kulttuuritalolla 23.10.2015.

Punaiseen kulmaan asettuva Espoon Kehähaiden Joni Salovaara on oman painoluokkansa ehdotonta Euroopan elittiiä. Salovaaran ottelulistalle on kertynyt 14 voittoa ja seitsemän tappiota. Voitot ovat tulleet lukuisilla tyrmäyksillä ja luovutusotteilla, mikä kuvastaakin hyvin Salovaaran monipuolisuutta ja korkeaa teknistä taitotasoa ottelijana. Salovaara on kohdannut urallaan huomattavan kovia haasteita; hän on mm. otellut pitkään Euroopan suurimpiin promootioihin lukeutuneen Cage Warriorsin mestaruusvyöstä.

Siniseen kulmaan Salovaaran vastustajaksi tuleva brasilialainen Rafael Macedo edustaa Swedish Top Teamia ja Team East Frontia. Brasililalaisen ju-jutsun mustan vyön omaava Macedo on vahvoilla mattopainissa ja hakee taitavasti matossa kuristuksia ja lukkoja, mutta on myös erittäin kovalyöntinen; hänen 7:stä voitetusta ottelusta 6 on tullut tyrmäyksin ja yksi jalkalukolla. Macedon on siis erittäin aggressiivinen ja lopetushakuinen ottelija. 

- Kova matsi on taas tiedossa, mutta pyrin olemaan joka osa-alueella parempi. Sen verran tiedän, että Macedo on kovapäinen kaveri joka hakee hyvin lopetuksia, mutta muuten vastustajat yleensä ovat mielessäni kasvottomia ja nimettömiä. Treenaan siten, että minulle ei ole merkitystä millä vapaaottelun osa-alueella matsi käydään. Kaikki käy sillä luotan taitoihini, rauhallisen itsevarma Salovaara toteaa.

- Olen kanavoinut henkilökohtaisesti raskaan vuoden treenaamiseen ja se on tuottanut paljon kehitystä. Pääsin sparraamaan lukuisten maailman huippunimien kanssa leireillessäni kesällä Las Vegasissa ja totesin, että taidot riittävät tulipa vastaan kuka hyvänsä. Tulette näkemään Joni Salovaara 2.0-version ja tulen varmasti toimittamaan vauhdikkaan matsin, Salovaara lupailee. 

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma ei ollut CAGE-promootion alkuperäisissä suunnitelmissa. Alunperin CAGE oli ilmoittanut järjestävänsä vuonna 2015 4 tapahtumaa Helsingissä. 

- Neljä viidestä edellisestä tapahtumastamme ovat olleet loppuunmyytyjä ja palaute faneilta ja yhteistyökumppaneilta on ollut kautta linjan positiivista. Kun huipputapahtumillemme on kysyntää ja näin korkealuokkainen nippu ottelijoita halusi heti lähteä mukaan ei asiaa tarvinnut kauaa harkita. Järjestämme tänän syksynä siis yhteensä 3 tapahtumaa Kulttuuritalolla ja ensi vuonna tulemme kasvattamaan tapahtumamääriä entisestään, toteaa CAGE-promootion toimitusjohtaja One Silvera.


CAGE 32 Ottelukortti


(Tilanne 24.9.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team / Team East Front, Brazil  

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team vs. TBA

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team vs. TBA

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym vs. TBA

Lisäksi kaksi pian julkaistavaa otteluparia.

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2015.

OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE