CAGE 32: MM-hopeamitalisti Tuukka Revon ammattilaisdebyytti

30.09.2015

CAGE 32: MM-hopeamitalistin ammattilaisdebyytti


Tuore vapaaottelun MM-kisojen hopeamitalisti, 19-vuotias järvenpääläinen Tuukka Repo tekee ammattilaisdebyyttinsä CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 23.10.2015 Helsingin Kulttuuritalolla toista ammattilaisdebytanttia, Ruotsin Dennis Olofssonia vastaan.

Sisu Gymiä edustava Tuukka Repo on nuoresta iästään huolimatta tehnyt selvää jälkeä amatööriurallaan. Vasta nelisen vuotta vapaaottelua harjoitellut Repo voitti ensin Suomen mestaruuden ja sen jälkeen selvitti kesäkuussa Las Vegasissa käydyssä MM-turnauksessa tiensä finaalin saakka voittamalla kolme karsintaottelua joista kaksi tyrmäyksellä. Erittäin tasaisessa finaaliottelussa Repo joutui taipumaan tuomariäänin.  

Revon vastustajaksi siniseen kulmaan tuleva Dennis Olofsson edustaa maineikasta Tukholmalaista Pancrase Gymiä ja on ottelutyyliltään Repoa muistuttava reipaslyöntinen päällekävijä. Olofsson lienee otteluparista fyysisempi ja ollee painitilanteissa tämän johdosta vahvoilla.

- Olofsson on saman tyylinen pystyottelija kuin minä, eli tykkää ryskätä reippaasti, joten hyvää myllytystä on tiedossa. Olen jokaisella osa-alueella vahvempi, joten katson sitten fiiliksen mukaan, että lyödäänkö pystystä ukko nurin vai vienkö kahdesta jalasta alas ja naputtelen keskeytysvoiton sieltä, toteaa Repo empimättä. 

- Ammattilaiseksi siirtyminen on hieno juttu. Kovat näytöt on annettu MM-turnauksessa, joten eiköhän ammattilaisura etene yhtä hienosti, summaa Repo.

- On vaikea uskoa, että Repo on niin nuori kun katsoo hänen otteitaan MM-turnauksessa; erittäin kypsää, tyylikästä ja tehokasta pystyottelemista. Tuukan ottelemisessa yhdistyy asioita mitkä eivät usein mahdu samaan pakettiin: Fiksu otteleminen jossa oman päädyn riskit pystytään pitämään alhaisina, mutta silti ottelut ovat vauhdikkaita, viihdyttäviä ja  tyrmäyksiä syntyy! Repo on tulevaisuuden nimi - pankaa nimi muistiin, linjaa CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.


CAGE 32 Ottelukortti

(Tilanne 30.9.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team/Team East Front, Brazil  

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team, Helsinki vs.
Emil Weber Meek (5-2-1, 1 no contest) CSA.dk / MMA Trondheim, Norway

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team, Helsinki vs. 
Ondrej Skalnik (9-6-0) Penta Gym Prague, Czech Republic

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Julien Piednoir (5-2-0) ABS Team, France

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym, Järvenpää vs.
Dennis Olofsson (0-0-0) Pancrase Gym, Sweden

Lisäksi kaksi pian julkaistavaa otteluparia.

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2105.

OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE