CAGE 32 Hämäläinen vs Skalnik

29.09.2015

CAGE 32: Mika Hämäläinen vs Ondrej SkalnikMika Hämäläinen (6-1-0) kohtaa CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 23.10.2015 Helsingin Kulttuuritalolla Tsekin Ondrej Skalnikin (10-5-0).

Hämäläinen on yksi Suomalaisen vapaaottelukentän vaarallisimpia lukkopainitaitureita. Vaikka Hämäläisen virtuoosimainen kyky kaivaa kovista vastustajistaan murskaavia polvilukkoja ja takakuristuksia on kaikkien tiedossa, eivät vastustajat ole onnistuneet niitä vastaan puolustautumaan. GB Gymiä ja Primus Fight Teamia edustavalla Hämäläisellä on tilillään 6 voittoa, joista puolet jalkalukoilla ja puolet kuristuksilla. Pitkän painitaustan ja poikkeukselliset voimatasot omaavan Hämäläisen otteluista yksikään ei ole edennyt ensimmäistä erää pidemmälle.

Hämäläistä vastaan asettuva Prahalaista Penta Gymiä edustava Ondrej Skalnik on Hämäläistä kokeneempi ja ottelusaldon perusteella monipuolisempi ottelija. Skalnikin kymmenen voittoa ovat tulleet niin täyden ajan kestäneissä otteluissa tuomaripäätöksin kuin tyrmäyksin ja luovutusottein. 

- Jumpat on menneet loistavasti hyvässä seurassa GB Gymillä valmentaja Sammy Hämäläisen valvovan silmän alla ja jonkin verran olen matkustellut muillakin saleilla treenin perässä. Vastustajasta tiedän rekordin ja sen, että kaveri on hyväkuntoinen, kun on voittanut täyden ajan menneitä matseja. Sellainen tasaisen tappava ottelija; ei erityisiä vahvuuksia eikä heikkouksia. Enköhän pärjää kaikilla osa-alueilla. Toivottavasti pääsen esittelemään omaa monipuolisuuttani, mutta jos kaveri tekee virheen, niin polvi väännettään nurin alta aikayksikön niinkuin on ollut tapana, naurahtaa Hämäläinen.

- Hämäläinen on erittäin vaarallinen ja tehokas matossa. Jopa niin ylivoimainen, ettei hänen osaamistaan muilla vapaaottelun osa-alueilla ole kilpailutilanteessa oikeastaan nähty. Nyt muiden taitojen esittelyyn on todennäköisesti tarjolla tilaisuus, sillä Skalnikin strategia tulee suurella todennäköisyydellä olemaan ottelun pitäminen pystyssä ja tyrmäyksen hakeminen Hämäläisestä. Joka tapauksessa tämä matsi tuskin vanhenee ensimmäistä erää pitemmälle, arvioi CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.


CAGE 32 Ottelukortti

(Tilanne 29.9.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team/Team East Front, Brazil  

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team vs.
Emil Meek Weber (5-2-1, 1 no contest) CSA.dk / MMA Trondheim, Norway

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team vs. 
Ondrej Skalnik (9-6-0) Penta Gym Prague, Czech Republic

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs.
Julien Piednoir (5-2-0) ABS Team, France

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym vs. TBA

Lisäksi kaksi pian julkaistavaa otteluparia.

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2015.


OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE