CAGE 32 Halonen vs Piednoir

28.09.2015

CAGE 32: Jussi Halonen vs Julien Piednoir


HardKnocks Helsingin väkivahva painijyrä Jussi "Tuhmis" Halonen (5-3-0) kohtaa Ranskan Julien "The Machine" Piednoirin (5-2-0) CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa 23.10.2015 Helsingin Kulttuuritalolla. Ottelun lähtöasetelmaan oman lisäsäväyksensä tuo se, että Piednoir kuristi Halosen seurakaverin Mikko Ahmalan helmikuun GAGE-illassa. Nyt Halonen pääsee hakemaan Piednoirilta hyvitystä seuralleen ja treenikaverilleen. 

4-vuotiaasta paininut Jussi Halonen on yksi Suomen lupaavimmista nuorista vapaaottelijoista. 23-vuotiaan Halosen fysiikka ja voimatasot ovat lapsesta alkaneen painiharjoittelun ansiosta vertaansa vailla. Viime aikoina Halosen korkealuokkaisen painiosaamisen rinnalle on Jaakko Dahlbackan osaavan valmennuksen myötä kehittynyt myös teknistä lyöntiosaamista. Halosen edellinen ottely päättyikin ensimmäisen erän tyrmäysvoittoon ajassa 1:08.

ABS Teamia edustava ranskalainen Julien Piednoir on niinikään erittäin vahva ja raamikas ottelija omaan painoluokkaansa. Piednoirin ottelulistalta löytyy niin tyrmäys- kuin kuristusvoittojakin, joten hän on vaarallinen niin pystyssä kuin matossakin.

- Sen voin luvata, että tämä matsi ei mene täyttä aikaa. Piednoir näyttäis olevan voimakas puristaja, mutta jää silti jyrän alle, naurahtaa Halonen itsevarmasti. 

- Pystyä on treenattu paljon ja se on alkanut tuottaa tulosta. Edellisessä matsissa tiesin heti, että nyt tuli tyrmäys kun käsi osu kaverin leualle. Treenit ylipäätään on kulkenut tosi hyvin ja Tukholman All-Starsilla sain parin viikon leirillä paljon hyvää sparria mm. Reza Madadin ja muiden kovien äijien kanssa, kertoo Halonen.

- Voimanpesä Jussi Halonen pääsee toistamiseen hakemaan hyvitystä seurakaverin päihittäneestä vierasottelijasta. Edellisellä kerralla tuli tyrmäysvoitto Berangerista, nähtäväksi jää miten nyt käy, mutta tästä otteluparista ei voimaa ja ratkaisuntahtoa tule puuttumaan, summaa CAGE:n tomitusjohtaja One Silvera.

CAGE 32 Ottelukortti


(Tilanne 28.9.2015)


-65,8 kg
Joni Salovaara (14-7-0, 1 no contest)  Espoon Kehähait vs.
Rafael Macedo (7-2-0) Swedish Top Team/Team East Front, Brazil  

-77,1 kg
Kai Puolakka (11-5-0) GB Gym / Primus Fight Team vs.
Emil Meek Weber (5-2-1, 1 no contest) CSA.dk / MMA Trondheim, Norway

-77,1 kg
Jussi Halonen (5-3-0) HardKnocks Helsinki vs. 
Julien Piednoir (5-2-0) ABS Team, France

-61,2 kg
Mika Hämäläinen (6-1-0) GB Gym / Primus Fight Team vs. TBA

-70,3 kg
Tuukka Repo (0-0-0) Sisu Gym vs. TBA

Lisäksi kaksi pian julkaistavaa otteluparia.

CAGE 32 ammattilaisvapaaottelutapahtuma otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 23.10.2015.

OSTA CAGE 32 LIPUT

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE