CAGE 31: Kevytsarjan titteliottelu Eric Reynolds vs Anton Kuivanen

09.06.2015

Kevytsarjan mestaruusvyö on panoksena kun Suomen vapaaotteluhistorian odotetuin revanssi mitellään Anton Kuivasen ja Eric Reynoldsin välillä CAGE 31-ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 19.9.2015.

Kuivasen ja Reynoldsin ensimmäinen kohtaaminen päättyi dramaattisesti, kun tuolloin haastajan asemassa ollut Reynolds tyrmäsi Kuivasen ottelun ehdittyä olla käynnissä ainoastaan 30 sekuntia.

Anton Kuivasen ja Eric Reynoldsin ensimmäinen kohtaaminen:

- On hienoa päästä maksamaan Reynoldsille potut pottuina! Olen halunnut tän matsin siitä lähtien kuin heräsin tyrmättynä ja menin onnittelemaan Reynoldsia voitosta. Hän lupasi silloin mulle revanssin ja nyt sen aika vihdoin koittaa. Oma missio on, ettei historia pääse toistamaan itseään, joten tällä kertaa en anna Reynoldsille mitään mahdollisuuksia voittoon, Kuivanen tuumaa.

Dramaattisen ottelun revanssia on odotettu pitkään; revanssi oli määrä otella jo vuosi sitten, mutta ottelu jouduttiin perumaan Kuivasen loukkannuttua. Kaksikon ensimmäisen kohtaamisen jälkeen Kuivanen on voittanut neljä ja hävinnyt yhden ottelun. Reynolds sen sijaan on ensimmäisen kohtaamisen jälkeen hävinnyt 3 ottelua. Näiden näyttöjen perusteella Kuivasta voitanee pitää revanssissa ennakkosuosikkina, mutta ei sovi unohtaa, että näin oli ensimmäisenkin ottelun kohdalla. Molemmat osapuolet ovat erittäin lopetushakuisia, joten tämä ottelu tuskin ratkeaa tuomariäänin, vaan suurella todennäköisyydellä ratkaisu tulee tyrmäyksen muodossa.

- Sanotaan, että mies on niin hyvä kuin hänen edellinen matsinsa, joten nyt aion kuitata tappion ja sammuttaa Reynoldsin valot. Tässä ei ole mitään henkilökohtaista. Kyse on vaan siitä, että Ericillä on jotain mikä kuuluu mulle. Kesän agendalla on rakentaa omaan repertuaariin pari tyrmäävää asetta lisää, joita Reynolds pääsee ensimmäisenä maistelemaan, Kuivanen kertoo.

CAGE 31 tapahtumassa ottelevat pääotteluparin lisäksi tutut CAGE-sopimusottelijat, sekä pian julkistettava uusi sopimusottelija.

LIPUT NYT MYYNNISSÄ: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-31-lippuja/158837

CAGE 31 ottelukortti (tilanne 8.6.2015)


-70,3 kg Kevytsarjan mestaruusottelu
Eric Reynolds (hallitseva mestari) (18-9-0) The Dungeon, USA vs.
Anton Kuivanen (22-8-0) Primus Fight Team/ GB Gym

-65,8 kg
Rafael Domingos (5-0-0) Oulun Kamppailuklubi/Demian Maia Team vs. TBA

-56,7 kg
Suvi Salmimies (3-1-1) Team East Front vs. TBA

-70,3 kg
Aleksi Nurminen (4-2-0) RNC Sport Club vs. TBA

-77,1 kg
Mikko Ahmala (4-4-0) HardKnocks Helsinki vs. TBA

-93 kg
Saku Heikkola (5-5-0, 1 No Contest) Valkeakosken Heracles vs. TBA

-70,3 kg

TBA vs. TBA

-61,2 kg
TBA vs. TBA

TBA = Ilmoitetaan myöhemmin

SEURAA CAGEA:

CAGE 31 Facebook-tapahtuma

FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE