CAGE 28 HELSINKI: Ville Vanhanen vs Laurent Beranger

21.10.2014

Osta liput: http://www.lippupalvelu.fi/event/cage-28-lippuja/142837

Helsingin CAGE 28 -ottelukortti on saanut jo viidennen otteluparin, jossa vastakkain asettuvat aiemmista CAGE-illoista tutut nimet. Jyväskylän Fight Clubia ja Team Hyöykaalto edustava Ville Vanhanen (2-3-0) kohtaa marraskuun viimeisenä perjantaina Helsingin Kulttuuritalolla Sveitsin Icon Jiu Jitsua edustavan Laurent Berangerin (4-1-0).

Kaksikon molemmat ottelijat ovat kohdanneet Oulun Mikko Ahmalan. Vanhanen kävi Ahmalan kanssa helmikuussa Vantaalla CAGE 25-tapahtumassa dramaattisen taiston, jonka hävisi niukasti pistein. Beranger puolestaan voitti Ahmalan nopealla kuristuksella pari kuukautta myöhemmin CAGE 26-tapahtumassa.
Berangerin ammattilaissaldoihin on merkitty lähteestä riippuen vaihtelevasti vain muutamia otteluita, mutta hän on kamppailijana huomattavasti kokeneempi, muun muassa Shooto-otteluita sveitsiläiselle on kertynyt jo vuosien takaa. Keväisen CAGE 26- vierailun jälkeen taitava painija on voittanut kaksi seuraavaakin vastustajaansa avauserän kuristuksilla.
Edellisessä matsissaan Jyväskylän sitkeä Vanhanen kaivoi keskeytysvoiton teknisellä tyrmäyksellä Lauri Tonterista kolmannessa erässä.

Katso CAGE 28-Ottelukortti.

Fightsportin uutinen; http://www.fightsport.fi/uutiset/cage-28-vanhanen-kohtaa-tutun-sveitsilaisvieraan