CAGE 37: Mikael Silanderin kotiinpaluu

24.10.2016

 

 

CAGE 37: Mikael Silander palaa CAGE:n riveihin

Mikael SIlander ottelee marraskuun 26. päivänä CAGE 37 -tapahtuman toisessa pääottelussa. 

Vuodesta 2010 ammattilaisena otellut espoolainen Silander on saavuttanut urallaan jo 14 voittoa ja hallinnut Pohjois-Eurooppalaisten ranking-tilastojen kärkisijoja jo vuosia. Silander on kuluvan vuoden aikana otellut Venäjällä voittaen yhden ottelun ja häviten toisen. Tuoreimmasta Moskovassa käydystä kuristustappioon päättyneestä ottelusta on ainoastaan kaksi viikkoa, mutta Silander mielii nopeasti takaisin kotihäkkiinsä CAGE 37 tapahtumassa viiden viikon päästä. 

- Olo on jo nyt jopa enemmän latautunut kuin aiempina vuosina lähempänä matsia. Sen verran on kiukkua edellisestä matsista hampaankolossa. Se antaa lisäpuhtia harjoitteluun ja itse otteluun mikä on tietysti kaikkein tärkeintä. Edellinen matsi analysoitiin tarkkaan ja havahduin huomaamaan, että en ole saanut itsestäni irti kuin maksimissaan 70% suorituskyvystä. Nyt harjoittelussa painotetaan enemmän epämukavuusalueella olemista. Tehdään treeneistä entistä inhottavampia ja haetaan sieltä lisää sisua ja keinoja millä saan itse ottelussa täydet 100% käyttöön, Silander kertoo.

Uran jatkon ja tulevaisuudessa kohdattavien vastustajien osalta Silanderin linja jatkuu ennakkoluulottomana ja itsevarmana.

- Toivon aina saavani vastustajikseni kovia ottelijoita, joiden voittaminen vie uraa eteenpäin. Vastustaja ei juurikaan määrittele omaa ottelutyyliäni, kun korkealla tasolla oteltaessa kaikki ottelijat ovat nykyään monipuolisia. Tiedossa on vauhdikas matsi josta tilanteet ei lopu kesken, Silander tiivistää.

Myös CAGE-promootio odottaa Silanderin kotiinpaluuta malttamattomana.

- Mikki on selkeästi oman painoluokkansa terävintä kärkeä ja monella tapaa erinomainen lähettiläs lajille. Taidollisesti ja tyylillisesti hän on erinomainen kotikulman edustaja illan toiseen pääotteluun ja tuo yleisölle varmasti jälleen jännittäviä elämyksiä. Ennestäänkin vahvaa kokemusta ja itseluottamusta lisänneet kovat ulkomaankomennukset antavat Mikille entistä paremmat eväät maailmanvalloitukseen. Nyt oleellista on saada kisatilanteessa koko potentiaalin käyttöön, kommentoi Cagen toimitusjohtaja One Silvera.

Tapahtuman pääottelussa nähdään vuoden kovin Pohjois-Eurooppalainen kohtaaminen kun Joni Salovaara saa vastaansa UFC-veteraani Niklas Bäckströmin.

CAGE 37 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla marraskuun 26. päivä klo 18 alkaen.

Katso Mikael Silanderin edellinen CAGE-ottelu alta



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE