CAGE 36: Tuhma-Jussia haastamaan espanjalaismestari

29.08.2016

 

 

CAGE 36: Tuhma-Jussille haastajaksi espanjalaismestari 


HardKnocks Helsinkiä edustava "Tuhma"-Jussi Halonen ottelee syyskuun 3. päivä Helsingin Kulttuuritalolla CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtumassa kokenutta espanjalaista Javier Fuentesia vastaan.

Fuentesilla on tilillään 11 voittoa ja 4 tappiota. Espanjan ADCC-lukkopainimestari Fuentes on ansainnut valtaosan voitoistaan kuristuksin ja luovutusottein, mutta hänen tililtään löytyy lisäksi nyrkkeilyn kansallinen mestaruus.

- Kaveri on sisukas ottelija, enemmän mattomies, mutta olen häntä taitavampi niin matossa kuin pystyssäkin, Halonen arvioi.

Jo 10 kertaa ammattilaisena otelleen Halosen ottelusaldo on 6 voittoa ja 4 tappiota. Alkuvuosi oli Haloselle raskas kun kahden keskeytysvoiton putki katkesi  helmikuussa avauserän tyrmäystappioon Håkån Fossia vastaan ja toukokuussa Halosen ottelu peruuntui punnituspäivänä Chris Ogdenin kieltäydyttyä ottelemasta 800 grammaa ylipainoista Halosta vastaan.

- Matsi on aina matsi, se on ihan sama onko edellisen kerran hävinny vai voittanu. Vain nykyhetki merkkaa ja kesällä on treenailtu ja hiottu luodinkestävää rusketusta, Halonen toteaa.

23-vuotias helsinkiläinen tarkentaa missä merkeissä kesän harjoittelut ovat menneet.

- Lukkopainia tuli kesällä harjoiteltua aika paljonkin. Muuten aika lailla samalla kaavalla. Nyt on enää matsiin sen verran vähän aikaa, että duunit on tehty. Enää parit herkistävät treenit, painot kuntoon ja its on!

- Vastustajalle ei ole asiaa, Halonen kuittaa.


Tapahtuman pääottelussa Espoon Janne "Jamba" Elonen-Kulmala saa vastaansa brasilialaisen Denis "Alagoas" Silvan. Kyseessä on huipputason kohtaaminen kun 10-ottelun voittoputkessa oleva "Jamba" kohtaa 10 voittoa ja 2 tappiota otelleen Silvan.

 

CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla lauantaina 3.9.2016 klo 18 alkaen.


 CAGE 36 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla syyskuun 3. päivä klo 18 alkaen.


LisätietoaFACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE