CAGE 35: Voittamaton huippulupaus sai vastustajan

15.04.2016

 

Tuoreimman CAGE-sopimusottelijan Aleksi Toivosen kanssa häkkiin astuu toukokuun 13. päivä italialainen Nicolai Turcan, kun miehet kohtaavat CAGE 35-ammattilaisvapaaottelutapahtumassa Helsingin Kulttuuritalolla.

Italian Modenassa harjoittelevan, alunperin Moldovasta kotoisin olevan Turcanin ammattilaisura kattaa seitsemän ottelua, neljä voittoa ja kolme häviötä. Shoot Team Modenaa edustava italialainen on jo kerennyt ottelemaan tänä vuonna kerran. Helmikuussa käydyssä ottelussa Turcan otti pistevoiton hajaäänin Gionata Gensinistä.

- Vastustajasta tiedän sen verran, että puntarilla on samat 58 kilon lukemat kun itselläni. Sen enempää ei tarvitsekaan tietää, Toivonen tiivistää tietonsa vastustajasta.

24-vuotias Toivonen on ammattilaisvapaaottelijana voittamaton ottelusaldon ollessa 2 voittoa, joista molemmat ovat tulleet ennen täyttä aikaa luovutusottein. Ennen ammattilaiseksi siirtymistä Toivonen otteli menestyksekkään amatööriuran voittaen lukuisia vapaaottelun ja lukkopainin mestaruuksia niin Suomessa kuin Euroopassakin. Amatöörivapaaottelun osalta Toivosen ottelusaldo on 7 voittoa ja ainoastaan yksi tappio, joka tuli vuoden 2014 amatöörien MM-kisoissa turnausvoittaja Jose Torresille.

Kamppailulajit 6-vuotiaana aloittaneen Toivosen viimeisin ottelu kesti 32 sekuntia. Toukokuun kohtaamisessa Toivonen pyrkii saavuttamaan samankaltaisen tuloksen.

- Lähden matsiin hakemaan nopeaa ja näyttävää lopetusta, jos kaveri on kuitenkin kova rimpuilemaan, niin makaan vartin matossa päällä.

Kunnianhimoisuutta uhkuva Toivonen on asettanut korkeat tavoitteet itselleen.

- Tahdon viedä Suomea, Lahtea ja omaa osaamistani maailmankartalle. Haluan olla paras. Legenda. Tavoitteena on olla maailman ykkönen omassa sarjassa, ehdoton ykkönen eli maailmanhuippu ja pysyä siellä, Toivonen summaa hurjat tavoitteensa.

Lahden Gentaita ja Primusta edustava Toivonen kertoo valmistautumisen otteluun menevän hyvin, fyysisesti sekä henkisesti.

- Lahdessa on aina hyvä valmistautua. Täällä ihmisen sielu lepää. Otteluun valmistautuminen on muutenkin mennyt tähän hyvin, isoin harppauksin on menty eteenpäin sekä pystyssä, että painipuolella.

Toivonen lähettää lämpimät terveiset Italian auringosta tulevalle Turcanille.

- Vastustajalle ei muuta, kun tervetuloa Suomeen toivottavasti on hyvä keli, niin ei tarvitse tulla palelemaan tänne Pohjolaan.


OSTA LIPUT








 

 

OSTA LIPUT



CAGE 35 ammattilaisvapaaottelutapahtuma

otellaan Helsingin Kulttuuritalolla perjantaina 13.5.2016 klo 19 alkaen.


Lisätietoa



FACEBOOK

TWITTER

INSTAGRAM

YOUTUBE